Ženama se danas više dopadaju feminizirani muškarci od "grubijana" jer...
Ženama se danas više dopadaju feminizirani muškarci od "grubijana" jer...
То код нас не важи још.
Срећом.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ма да заједно шмекате фрајере.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
eto meni odgovora štoj me nešto nejde poslednjih godina.
već sum se zabrino da neje do mene
ja ne znam odakle vam ovo da zene vise vole pedere, cisto sumnjam da je tako ali bi najbilje bilo njih da pitamo to
što govoriš u množini....nas nekoliko (žena) je reklo da početna tvrdnja nije tačna.
где си пошла с крмељиве очи
Моје питање је зашто мушкарци мисле да се женама свиђају феминизирани?
Ја не познајем ниједну жену која не воли мушко поред себе.
da, ali za druženje možda nisu loši....znaš, oni verovatno (ne znam ni jednog) su užasno dobri drugari....seti se samo onog pedera iz ''sex i grad''...mislim, najbolji prijatelj keti bredšo...
Мислим, ја их познајем неколико.
То што гледамо по серијама је само јак лоби хомосексуалаца и ништа више.
Истина је да њима није лако, лепо и слатко као што су нам сервирали.
Не друже се пуно и прилично су затворени у себе.
la Reine (queen) na mom jeziku, ja i ti smo se promasili u zivotu slazem se cesto sa tobom
pretpostavljam da jeste tako....naročito im nije lako kad ostare - niko ih ne voli, jer su prekinuli odnose sa familijom (zbog svoje seksualne orijentacije), a oko njih (prijatelja, takozvanih) nikoga da vodi računa o njima...
ali, verujem da mogu da budu dobro društvo, osim ako niu ekstremno ženstveni....
možda zato što se pored njih osećaju manje glupavo...
teško je biti jedina budala u kući koja se satima maže i čerupa...
Večnost je čista sadašnjost.
primer: feminizarni muškarac ne bi nikad rekao da neće da ide sa mnom na ručak, jer je to previše skupo....nego da skuvam ja super ručak, a onda ćemo zajedno da ga jedemo....mislim, nekada preteruju ti feminizirani, uvek hoće da budu na tvojoj strani....
Ne volim feminizirane muškarce
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa ne volim ih ni ja...ali ni ovi drugi nisu cvećke.....samo nešto serendaju.
Nemam razloga ni da ih volim a ni ovo drugo, potpuno sam ravnodušna prema takvim likovima ...
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
pa dobro - neČemo više da pričamo o tome.