ni jedna reč o ljubavi , zar vam je ona tek na 10. mestu ili još niže .... ajde pomenite je makar, kumim vas bogom
dobro znam, ona se kod žena podrazumeva, ona je suština, bez nje sve gubi smisao ....
seka i neda su sve rekle ne znam ni šta bih dodala, ne bi smela da izgubi glavu zbog ljubavi, eto sale, došla je i ljubav na red
fala što si mi ispunila želju
ali mora da izgubi, oboje da izgube jer ako se to ne desi onda i nije prava ljubav
da izgube glavu samo toliko da niko više za njih ne postoji a u svemu ostalom da ostanu čvrsto na zemlji
tačno, ili oboje ili nijedno
i nikada ne bi smela da zapostavi svoje drugarice zbog Njega i da podređuje svoje vreme i planove njemu, i da čeka, da se pretvori u čekačicu
mora da ostane svoja i nesme da čeka ....
eto sve znamo a opet nam ne ide, gde grešimo, ima li rešenja
zar su žensko i muško dva nepomirljiva sveta .... nisu
postoje u prirodi dve elementarne čestice koje su sušta suprotnost jedna drugoj ali "žive" u savršenom skladu i ceo univerzum postoji zahvaljujući tom skladu
Ne smije da misli kako je baš ona ta koja će svog muškarca "korigovati"..promijeniti,kako će zbog nje manje da pije,manje da petlja,manje da se folira,kako će mu sujeta biti slabije izražena,kako neće kasniti i zaboravljati neke važne datume
Muškarac se ne mijenja i nijedna ga žena ne može promijeniti.Jedno,ukoliko on želi da ispravi neke stvari koje njoj smetaju,ali samo ako on odluči da to učini..