Velika je muka biti voljen, a da nisi u mogućnosti da to uzvratiš.
Samo podnositi, bez stvarnog učešća u odnosu - ne izgleda mi kao sreća ni za jednu stranu.
I ne bih rekla da to može da potraje.
Velika je muka biti voljen, a da nisi u mogućnosti da to uzvratiš.
Samo podnositi, bez stvarnog učešća u odnosu - ne izgleda mi kao sreća ni za jednu stranu.
I ne bih rekla da to može da potraje.
ako vec nije obostrano, onda biram da volim, jer me osecaj ljubavi ispunjava, makar i patila, nikako ne bih podnela da budem vojena a da ne mogu da uzvratim...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Već sam naslov teme isključuje obostranost i baca nas u najgoru dilemu koja se zove ILI
..voljeti ili biti voljen..u jednom periodu sam razmišljala kako je divno biti voljen ,sad mislim da je puniji osjećaj voljeti..a sve to ipak ovisi o tome koliko smo milostivi prema sebi ,a koliko pomalo i mazohistički nastrojeni..ima ljudi koji vole da pate,ima onih koji vole da (ih)vole i naravno svako sam sebi određuje mjeru voljenja.
blago budali....
nista mi ne ynaci da sam voljena, ako ja ne volim
a nisam sklona da se yaludjujem dugo nekim koga bas briga za mene
tako da..
ili voleti I biti voljen
ili nista
život je suviše kratak da bi pili loše vino, kaže jedan moj poznanik.
a nisam nikad naučila da se bojim, ničega.
čak, samoća ume da bude veoma udobna...kad je začinjena nekim neobaveznim keksom
zašto onda zamarati dušu srce patlogijama raznih vrsta, kad nema za to potrebe?
Apsolutno mi nista ne znaci da sam voljen od strane nekoga koga ja ne volim.
Ljubav mora biti uzajamna i samo takvu priznajem a nije mi se ni desilo jos da ja nekog volim a taj ne voli mene.
ti si onda srecan covek
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Imam neki cip u mozgu koji mi ne dozvoljava da se zaljubim u nekog kome se ja ne svidjam.
zanimljivo, a posto tema to nalaze sta bi ti izabrao kad vec moras da biras?
Da moram da biram, onda bih izabrao da budem voljen.
a zasto bas da budes voljen? zar nije biti voljen, a ne uzvratiti istom merom teret?
Pa ti rece ako moram da biram,to bi izabrao jer tad ne bih patio.
ma patis kako okrenes ako nije obostrano
Cuj patim, nista ne osecam, ne volim je, nisam zaljubljen.