Aj' da vas cujem sad?
Moj stav je svaka ptica svome jatu
Aj' da vas cujem sad?
Moj stav je svaka ptica svome jatu
Moj stav - ok lepo je bilo dok je trajalo ako je to tvoj izbor samo napred .
Poslala bih ga kod onog popa, što leči lopatom...
ako ga ne izleči, onda put pod noge ..
Šalim se, naravno... Nemoguće je ne primetiti a od jednom čovek ne postaje homoseksualac.
Osmeh je najbolji način da se pokažu zubi
Tema za razmišljanje....
Vratiću se kad malo bolje razmislim...
aj.. moj ti usput
šta znam...ne glasah ni za šta. u svakom slučaju ne bismo više živeli zajedno.
где си пошла с крмељиве очи
...udavila ga pitanjima
oma bi postala rubiroza....
Kakva sam blesava verovatno bi mi postao najbolji prijatelj...
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Na prvu loptu bih ga odrobijala...ali kad malo bolje razmislim, ne vredi zbog takve osobe u corku....ispratila bih ga sa sve koferima...
zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju i kad bi dosli do te istine svako na svoju stranu, ne branim ko voli neka izvoli, njegov ducan njegovo voce neka ga da kome hoce
nishta. volela ga i dalje, kao prijatelja. ljubav ne poznaje granice
nego, ako je vec imao sex sa mnom, znaci da moze biti samo bi, a ne cist homo.
if you open your mind too much your brain will fall out
Зар мора да се "сазна"
Нешто се и наслути...
И онда, ћао и чујемо се некад...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
bila bih oduševljena .. konačno dobih sestru
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
to nikako ne mogu ni da smislim ni da odobrim...nek iskren odgovor ne vredja nikog al to je moje misljenje...izleteo bih iz ne samo moje kuce neg iz mog zivota za navek...
Razisli bi se..u sekundi..
Promenila bih pol.
Onesvestila bih se...
pa da je ova moja homoseksualac, tero bi je da dovede "drugaricu" i kaznio bi ih obe...
Rekoh malocas prilikom glasanja...bila bih tuzna...zaista tako i mislim. Tuzna, jer nikada vise ne bi bilo isto, shvatila bih da je nasa veza na lazima zapoceta...laz me u najmanju ruku rastuzuje . Elem, zaista mislim da bismo ostali prijatelji za ceo zivot, prihvatila bih njegovo seksualno opredeljenje potpuno mirno... ali ljubavnici nikada vise.
Prijateljska ljubav bi zamenila sve sto smo nekada imali.