Member Area

12
    lilasta
    Status :
    : Jun 2009
    Pol:
    : Mighty jungle...
    : 4,449

Re: Борилачке вештине

ovaj celavi lici na tebe
    Proleteri svih zemalja, ujedinite se!

Administrator
    Status :
    : Jun 2009
    Pol:
    : Razbibriga
    : 24,561

ja sam pacifista
    Ko nije probao urmaš¡icu taj ne zna šta je slatko

Registrovani ÄŒlan
    Status :
    : Mar 2011
    Pol:
    : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
    : 1,036

Hteo bih da vas pitam sta mislite koja borilacka vestina je ovako najefikasnija za realan zivot(sto se kaze ulicu)?Nesto sam citao svuda da hvale krav magu pa me zanima da li neko zna nesto o njoj,da li ima iskustva ili da li ima iskustva sa nekim ko trenira ili je trenirao?Ako ima ima li mozda neko preporuku za neki klub gde su pravi strucnjaci a ne sarlatani i slicno.Hvala unapred.
    Pa zavisi gde zivis..U NS-u imas klub gde trenira prvakinja Balkana u kick boxu,kazu da je dobar....a za ulicu pa sad,mlati se ona i sa muskima,ali pobedjuje tako da,verovatno je dobar

Registrovani ÄŒlan
    Status :
    : Jul 2011
    Pol:
    : Leskovac
    : 2,034

ja sam kao Bruce Lee... pazi brate cigani te prate ako te uvate će da te mlate... treniraj karateeeeeee
    http://youtu.be/2TCyCFnVb8o

Registrovani ÄŒlan
    Status :
    : Feb 2012
    Pol:
    : 76

da imam para,volela bih od jeseni da krenem rekreativno na kick box,znam da ima jedna vrsta koja se radi uz muziku,kick box ali kao uz koreografiju,to mi je privlacno

za muskarce gotovo mi je kao moranje od malih nogu da treniras nesto,tipa kick box ili boks

ali,kad treniras,da treniras kako treba
    ne da ide mesec-dva pa onda pauza,ili pomalo, ili uradi,ili ne uradi,nema pokusaja
    То уз музику ти је тае бо.
    Право у мету

udavača u pokušaju
    Status :
    : Sep 2011
    Pol:
    : 28,125

Одг: Борилачке вештине

Nažalost, živimo u takvim vremenima, kada predstavnice lepšeg pola moraju da učestvuju u borbi sa onima koji bi trebalo da štite i brane žene. Kao pomoć ženskom polu nude se sredstva samoodbrane – suzavci, elektrošokovi, pa čak i obični ženski aksesoari.

Ali šta raditi, ako ništa, od gorenavedenog, nije pri ruci? Neophodno je poznavati barem nekoliko tehnika samoodbrane, koje jednog dana mogu spasiti život.

Jednu od takvih tehnika, otac i ćerka, demonstriraju u ovom videu:

https://www.youtube.com/watch?v=QO2FEdtRi44

12