I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Ne, nemam poverenja uopšte, samo ti kažem da je moguće imati 100% kontrolu toga procesa.
Eutanazija ti je malo klizav teren, posebno kada su ubistva u obliku eutanazije u pitanju, jedino ako je osoba svesna i pred svedocima izjavi da pristaje na eutanaziju kao vlastiti izbor, onda da, složio bih se sa tim potpuno, u svim drugim slučajevima je to klizav teren.
Pitanje je samo odnosa između toga koliko leči i koliko nešto uništava.
Kod svih transplatacija postoji mogućnost odbacivanja tkiva zbog imunog odgovora organizma onoga ko transplant prima, ali i to je bolje, ako je kompaktibilnost velika, nego se ceo život bosti u venu i zavisiti od farmaceutske industrije.
daj mi primer jedne koja ne izaziva zavisnost.
o posledicama ćemo nakon odgovora.
po meni je neko već magarac ako intenzivno konzumira, ili povremeno, svejedno.
koliki je nije ni bitno.
inače, niko ne želi da padne na do, a opet se dešava. i nikada neće priznati da je na dnu.
uvek postoji mogućnost zloupotrebe. ali to je druga priča.
pa to ti pričam, bira se manje zlo...
šta je bolje, ne znam... ali znam da se transplantaciji ne pribegava ni u slučajevima kada ljudi izgube vid, ili im otkažu bubrezi, neki uslovi i kriterijumi verovotno postoje.
Pojam teske droge se koristi za droge koje stvaraju fizicku zavisnost, dok se pojam lake droge koristi za one droge koje izazivaju blagu psiholoshku zavisnost ili je ne izazivaju uopshte.
Ova kategorizacija je cesto subjektivna, drushtveno i kulturno uslovljena za svaku drogu. Zavisno od konteksta, odredjena droga se moze kategorizovati na vise razlicitih nacina.
tako da ja mogu da kazem da marihuana ne izaziva zavisnost.. ili bilo koju drugu, ti ces reci suprotno.
Primeri lakih droga su kanabis, meskalin, psilocibin i LSD. Pojam lakih droga se najčešće upotrebljava za indijsku konoplju (marihuanu ili hašiš) jer nije povezana sa smrtnim slučajevima, niti kriminalom i nasiljem među korisnicima, niti postoje dokazi da izaziva fizičku zavisnost. Ovo razlikovanje lakih i teških droga je važno za politiku droga Holandije, gde je uzgajanje i upotreba konoplje tolerisana. Neke psihodelične droge, poput psilocibina i LSD-a se takođe smatraju lakim drogama jer ne postoje dokazi da izazivaju fizičku zavisnost i skoro je nemoguće predozirati se njima. Ali postoje zdravstveni rizici vezani za njihovu upotrebu.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
A jel ublažava bolove ili usporava širenje tumora?
Večnost je čista sadašnjost.
Da sve je u kaktusima, meskalina mi
http://www.kadasgarden.com/Lophophora-williamsii.html