When you have to shoot,shoot,don't talk...
Sad nešto čitam od prvog posta....Jel' ovo tema o maku ? Volim štrudlu od maka...Ali samo to...
Nisam za legalizaciju marihuane...
i ja nisam za legalizaciju...ali nerviraju me one price da se sa marihuanom pocinje i takve gluposti jer je ona prica za sebe i nema veze sa ostalim opijatima... marihuana je stetna, ne toliko kao alkohol ali nesto tome slicno... mozda sam za legalizaciju ali prodaju marihuane bi trebalo dozvoliti osobama iznad 30 godina i da kupac moze kupiti samo odredjenu kolicinu mesecno jer je preterana upotreba marihuane stetna...
...ako se pitate zasto iznad 30 godina ja cu vam dati odgovor i na to pitanje. Licnost se kod coveka formira do njegove 25 godine, stoga kako formirati licnost pod dejstvom gore napomenutog opijata ( da ne kazem droge jer marihuana ne spada i nijednu vrstu droge, sto cu vam kasnije objasniti) i jos pet godina da tu licnost dopunimo znanjem i iskustvom da bi, jelte imali sta da tripujemo i to na intelektualnom nivou i da uzivamo u blagodetima marihuane.
Vrste droge mozemo podeliti po dejstvu, a to su:
-psihodepresori (heroin, trodon, sedativi razni, morfin) ---- spustalice
-psihostimulatori (kokain,speed...) ---- dizalice
-halucogene droge (LSD, razne pecurke, dzidza bidze, artan...) ----- vrishtalice
Marihuana ne spada u nijednu grupu od navedenih ali zato obuhvata sve ove grupe...
zbog svog uglavnom hemijskog sastava sve gore navedene droge daju telu lazni osecaj snage, energije, izdrzljivosti i nasem telu pod dejstvom ne treba hrana kao prirodni energetski derivat (sto vodi u propast)
dok pod dejstvom marihuane nase telo oseca iscprljenost i glad sto je prirodna reakcija i dobra strana marihuane koja pokazuje prilagodjenost ljudskom organizmu u odnosu na druge droge.
Sa druge strane imamo alkohol koji nas opija ali ujedno nam daje i energiju jer ima kaloricnu vrednost ali je zbog svog agresivnog sastava stetan za nase organe jer ih przi i razjeda (naravno samo ako se preteruje)
tako da marihuanu mozemo da poredimo, na neki nacin i sa alkoholom (za alkohol mozemo reci da je staticki a za marihuanu estaticki opijat ) no sto sam hteo da povezem i da kazem je to da su po stetnosti slicni i da na prirodan nacin opijaju nase telo (razliku morate uociti sami jer se to recima tesko moze opisati)...
Namerno sam pisao ovako, jelte malo sam se sprdo mozda sam i pravio greske... ali malo sam popio statickog opijata pa ... istrazivanja su u toku...
jos nesto da dodam... sport i sex su najbolje ''droge'' jer se lucenje dopamina luci na vise nacina a to su:
- kontrolisano lucenje - alkhol i droga, sex, sport
- nekontrolisano lucenje - ljubav
u potpunosti ga razumem, zato sam protiv legalizacije... ne mogu da ga krivim ... ali trebalo bi da se osvesti... stvarnost je takva kakva jeste
Ma kakva legalizacija.
...marihuane... salim se
zalosno je to sto se ljudi zalazu za takve stvari... ima i dokumentarac na discovery kanalu pa pogledajte kako oni izgledaju...
Ja sam za, ali iskljucivo u medicinske svrhe. Naravno da ne treba maloljetnima dozvoliti konzumiranje kao ni prodaju bez kontrole organa reda. To bi bilo suludo i samo bi dovelo do jos vecih problema.
droge.jpg
Kaže jedna stara poslovica 'Naučite djecu da vole automobile, neće nikada imati para za drogu'
Да, али само у медицинске сврхе.
To je sad veliko pitanje?
ako je u medicinske svrhe, da li je to lek koji leči neke bolesti (kancer) ili samo ublažava patnje?
druga stvae jako bitna: oko droge pa i marihuane se vrti ogroman novac, i kad velikim igračima bude odgovaralo, oni će je legalizovati, dotle će zarađivati na ilegalan način.
Dakle protiv sam
Legal Alien
2015.godine je u Beogradu formirano Udruženje "Lekalizacija Srbije". Predsednik Udruženja je jedan moj poznanik novinar koji je trenutno van Srbije.
To Udruženje je imalo niz tribina i bilo je aktivno. Antonije-Toni Kovačević, predsednik Udruženja gostovao je i na TV-u nekoliko puta.
Ulje kanabisa olakšava bolove obolelima od multipleskleroze, cerebralne paralize-spastične, reumatoidnog artritisa..i koliko znam olakšava bolove kod kancera.
Treba legalizovati Mari i Huana
a ne Mari i Mari, Huana i Huana .
Zbog bele kuge , mislim.