Moj stav je NE. Nek purnja ko hoce ali ne u mom prisustvu
Moj stav je NE. Nek purnja ko hoce ali ne u mom prisustvu
[quote author=misticlady link=topic=145.msg1346#msg1346 date=1245862107]
:raz_035:
naravno da ne
[/quote]
vako zanimljivije :raz_035:
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Što da ne? Ovako je klincima zanimljivije jer im se čini da su mnogo važni jer rade nešto protivzakonito...
Ako se legalizuje, prestaće bude zabranjeno voće i smanjiće se
broj novih konzumenata.
Meni sve jedno.. Ne konzumiram.
Osmeh je najbolji način da se pokažu zubi
ma ne...mada im ne možeš ništa zabraniti. klinci su danas mnogo drugačiji..... :raz_012:
где си пошла с крмељиве очи
mislis kao korisne biljke?
pa ne..
NE!
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
Може да се користи у медицини код ублажавања болова у поодмаклој метастази.
Да се ја питам, то бих дозволила.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Marihuana ima ogromnu upotrebu u medicini vekovima, među prvim je lekovitim biljkama koje je čovek kultivisao. Nisam za njenu legalizaciju, ali jesam za široko rasprostranjenu upotrebu . Razlozi zbog kojih je ne bih legalizovao ne leže tamo gde leže razlozi većine za nelegalizovanje, a to je ispranost mozga mantrom - nema lakih i teških droga, droga je droga
Legalizacijom bi seme ušlo u zvanične tokove, odmah bi se pristupilo genetskoj modifikaciji(i sad se to radi, ali u malim razmerama), pravile bi se sorte koje ne daju seme, tako da bi moralo novo seme svake godine da se kupuje, i sve se na kraju svodi na profit...ali taj profit bi bio manji od profita koji države stiču prodajom droge.... legalizacijom bi država izgubila mnogo para, jer se zna da su države najveći šverceri droge, pa tako mogu da odahnu oni koji se trave plaše - legalizacije neće biti
every year, every week, every day, every memory
ZA, NARAVNO!
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
veliko DA
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Jedini razlog za koji mi je sasvim logično da se nekome dozvoli konzumacija marihuane legalno, jer leka nažalost ionako nema, nema razloga da se osobi sa takvom prognozom ne izađe u susret na svaki mogući način da se barem malo olakša stanje u kojem se nažalost nalazi.
U svim ostalim slučajevima definitivno NE.
ne..zato sto je to prelazak linije,jednom kad se predje,nema nazad..
Mslm u medicinske svrhe svakako .....
Što se ostalog tiče, ako smo dozvolili alkohol pa donekle i duvan ..... ne vidim da je nešto mLogo strašno dozvoliti i "travaricu" .... ne znam
postoji mnogo razloga i nije tako jednostavno..da jeste mnogi mi sledili primer holandije,a i tamo se razmislja o ukidanju.iako je njihovo skolstvo primer stalnog razgovora i upozoravanja na opasnost koju nosi konzumiranje droga.posle nekog vremena marihuana vise nije dovoljna,poseze se za necim jacim,put bez povratka je tako otvoren.a da ne pricam o ukrstanju,eksperimentisanju sa biljkama koje imaju isti izgled a daleko su opasnije i pogubnije.medicina poseduje dovoljno sredstava za ublazavanje bola,uostalom i oni su bazirani na ekstratima biljaka,hemijski preradjenim...po meni jednom dato pravo samo se nadogradjuje,retko stagnira,moze samo da bude ukinuto.
nema losih droga, vec samo slabih i alavih magaraca koji ih koriste.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Alkohol za koji ne postoji nikakvo ogramičenje, u nekim situacijama može izazvati mnogo teže posledice.
Duvan .... za koji je dokazano koliko je štetan i koji u kombinaciji sa nekim 1/1 kancerogenim sastojcima možemo kupiti na svakom ćošku, takođe ima psihoaktivno dejstvo i izaziva zavisnost ... je legalan ...
Mslm da je ovo da je put preko marihuane siguran put ka nekim ozbiljnijim stvarim ... najobičniji stereotip ..... nikada nisam čuo da to što neko puši travu neminovno vodi u heroinsku, kokainsku ili neku drugu zavisnost...
Jasan stav po ovom pitanju nemam ...