Ja sam najmoralnije i najbolje stvorenje na ovom svetu, tvrdim . Moje prisustvo dize ovaj forum iz mrtvih u duhu proleca. Imam dovoljno sexualnog iskustva da mogu da uredjujem ljubav i sex, tako da ne treba da brinete uopste
Ja sam najmoralnije i najbolje stvorenje na ovom svetu, tvrdim . Moje prisustvo dize ovaj forum iz mrtvih u duhu proleca. Imam dovoljno sexualnog iskustva da mogu da uredjujem ljubav i sex, tako da ne treba da brinete uopste
0000
Poslednje uređivanje od Man : 09-05-2010 at 15:51 Razlog: necu nikom da povredim osecanja, valjda
00000
Poslednje uređivanje od Moderan Pevac : 09-05-2010 at 15:50 Razlog: odlucio sam da ne slamam srca
el je to značilo da nećeš da budeš moderator
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ovde ima par kvalitetnih ljudi kako sam video, i stvarno bi bilo glupo da ovakav forum propadne zbog onih koji su neiziljeni
Misim da bi i ti mogao da daš svoj skromni doprinos :smiley:
Apsolutno se slazem da sam dovoljno kvalitetan za takvu ulogu :raz_095:
Najbolje bi bilo da nam prezentuješ svoje viđenje foruma i podforuma koje bi uređivao, u čemu bi bio tvoj doprinos i kako si zamislio svoj rad kao monderator...
I da, na koje si pdf-ove bacio oko.
Kao sto ste vec videli, da ne ponavljam, ja sam veoma dobra osoba, spremna za svaku saradnju u svakom pogledu, imam veoma veliki ugled i mislim da bih se veoma lepo slagao sa vecim delom foruma izuzev sa clanovima koji ne postuju pravilnik i koji se ponasaju bahato prema drugim korisnicima. Moja interesovanja su pored muzike, slikarstvo, nauka, filozofija, jezici (znam cak 14 jezika), iza mene stoji Cambridge University sa doktoratom iz oblasti engleskog jezika i knjizevnosti . Dakle nisam glup covek. Veoma sam stabilna licnost, ne izigravam vlast , ponasam se kao svi drugi korisnici . Zainteresovan sam za moderisanje sledecih pdf-ova Ljubav i Sex (Ja sam veliki expert u sexu ), i Muska soba (pravi sam prototip muskarca .
Ukoliko vas zanima jos nesto ili mislite da postoji jos nesto sto bi trebalo da znate slobodno pitajte .
Otkazao sam sastanak, rekao sam da moram da napisem jednu pesmu sada, da mi je sada dosla inspiracija .
Ali hvala na zeljama u svakom slucaju .
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Zavisi s koje strane je nevin.
Zanima me ,kad stigneš da budeš na forumu pored toliko titula i obaveza
i da li bi tvoje angažovanje kao moderatora značilo i nesebičan doprinos u dovodjenju
velikih imena na forum.Ja bih recimo da upoznam neke svetske muzičke starove,pa me zanima sa kojima
si na per tu i da li bi i oni hteli da se loguju i posvete nam malo svog dragocenog vremena?!
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Pa moram da budem u trendu i da znam sta se desava, sto se mora nije tesko . Inace da to bi znacilo dovodjenje velikih imena ovde kao sto su BS,Gaga, JT, Caira, Timb. i drugi ....
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Danas su petli čudni...