Siguran sam da vam se vise puta desilo da naidjete na forumu na osobe koje su veoma veoma ljubomorne na vas rad, pristojno, moralnost, cistotu i druge osobine koje bi one volele da imaju. Kako se nosite sa tim osobama?
Siguran sam da vam se vise puta desilo da naidjete na forumu na osobe koje su veoma veoma ljubomorne na vas rad, pristojno, moralnost, cistotu i druge osobine koje bi one volele da imaju. Kako se nosite sa tim osobama?
Odnesem ih u kantu za đubre, nisu vredni moje pažnje.
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
divna tema... samo sto na mene nikad niko nije bio ljubomoran, ja sam bila ljubomorna...
ovde je ok, ali na jednom drugom forumu, ima jedna zenska, mnogo lepo peva i ja sam jako ljubomorna na nju, na njen sarm, na njenu slavu... zavidim joj na popularnosti.
Da li sam ja mnogo losa osoba onda?
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Jao moze link ka profilu
Inace ne mora da znaci da si zla, ako joj zavidis i zelis zlo onda jesi, ako joj samo zavidis onda nije strasno .
Ti do sada nisi pokazao da umes da se nosis sa osobama kojima zavidis, tako da ti nesto i ne verujem
Nisam, a tebi ni neću, nisi vredan.
Apsolutno me boli trepavica da li mi veruješ, tebi ionako niko ne veruje.
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Молим вас да престанете са личним препиркама.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Večnost je čista sadašnjost.
aj da kopiramo na chatu da vidi kako je ovde lepo , pa mozda i dodje
( kojici odgovaram da ne ispadne da sam bahata )
Jel niste vi ljubomorne na besmrtnu jer je lepa pametna i sta sve nije ?
Vi ste mnogo ljubomorne i to ne valja .
Pa šta da radimo kad nesmo tako savršene...
Večnost je čista sadašnjost.
E kad smo kod toga, onda evo na primer ja. Ja sam strasno ljubomorna na Sucharta i Razbibrigicu jer kad god postavim neki rekord na igricama oni mi to obore. To je sto se ljubomore tice. A sto se tice zlosti, pa zelim im da im se prst zalepi za mis kad urade klik, pa nek onda igraju. E, tako.
A Kojica? , a Kojica? i ona sve isto
ja sam ljubomorna na baka tikicu
где си пошла с крмељиве очи