ja ovde bolje da se ne upisujem ...
ja ovde bolje da se ne upisujem ...
Ciji potpis?
E Kovač mislim da si bacio svetlo na ovu misteriju.
Kako kod muških sve ostane čisto nakon seksa, a kod žena prljavo,
to će biti da su muškarci prljavi.
Dakle ne postoje dvostruki aršini, nego su muški prljavi po svojoj
prirodi i zaprljaju sve čega se dotaknu.
eto...
Večnost je čista sadašnjost.
mislim da je tema vredna dizanja
Па јесте.
Имаш неки пример да освежимо тему?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
dvostruki arsini nisu u redu, ako pravilo vazi za jednog, onda mora i za drugog partnera, ako toga nema onda se ne moze govoriti o ravnopravnosti, vec o necijoj nametnutoj volji.
ako, na primer, muz zabrani zeni da nosi suknje iznad kolena, a za zenama koje ih takve nose rado okrece glavu... banalan primer, ali veoma cesto sretan u zivotu.
takodje, najcesce se pravi razlika izmedju dece, muskoj je sve dozvoljeno, dok se zenska drze pod staklenim zvonom... ili pitanje nasledstva... ili se jednom pruza vise jer "nema", a drugom nista jer je situirano...
velike rane se prave na dusi onih koji su pogodjeni ovim ponasanjem...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.