Ti bi mogla da obiđeš one silne manastire u pirotskom okrugu.. al ozbiljno...
Kod koga ćeš nije problem. U bilo kom selu možeš da nađeš smeštaj i hranu,
verujem po vrlo povoljnoj ceni, jer su dole ljudi jako siromašni.
Možda mogu ja nešto da ti organizujem?
Večnost je čista sadašnjost.
Podrazumevano
Dubrovnik !
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ja planiram u četvrtak da odem. Pokupiću informacije dok budem bila tamo pa ti javljam.
Večnost je čista sadašnjost.
uplatih danas ostatak od 38.000,00....za sve, osim za egipatsku vizu, koja je valjda oko 20 dolara....ebem ti sve. još oni penzosi u banci....
где си пошла с крмељиве очи
ipak mi je lakše što ne moram da plaćam na rate....što bi se reklo - svako zlo ima svoje dobro, jer me čekaju rate za matursku exurziju..... inače, srdačno se nadam da će mlađa ići sa mnom 28. jula....na more.
javila se iz hurgade. kaže da je hotel divan i da je sve, na prvi pogled, ok...i da će se javljati mejlom redovno.
Како ствари стоје, план је да идем на Тасос колима, да останемо 15 дана а да у повратку свратимо на Копаоник на 4-5 дана.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Треба да се опустиш и ништа не радиш и ни о чему не размишљаш.
Превише радиш и на послу и код куће, мораш да предахнеш.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Idem u Dubrovnik,i znam već sad da ću opet imati problem da se vratim
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/197...snika-ni-traga
ebote, ovo je strašno. videh komšije među oštećenima.
ćerka je napisala opširno pismo kako joj je u hurgadi. kaže da ih je taksista odrao vozeći ih do grada, a da su se vraćali nekim minibusom u kome nije bilo nikoga osim njih dvoje, vozača i 3 egipćanina koji su se nešto domunđavali sa vizačem. pošto su se vraćali sasvim drugim putemo od onoga kojim su išli u grad, pomislila je ''gotovo, odosmo u belo roblje''.
i, zaključila da neće više da ide u grad i da joj je dovoljno šetalište.
kaže da ima puno nemaca (mnogo voli nemački), da je hrana ok, ali da je doručak najbolji.
i da ne zna šta da mi kupi, ali da je sebi kupila neku firmiranu tašnu roze boje i da je mnogo srećna.
vratila se. lepa je, nešto se baš prolepšala...vidi se da joj je boravak tamo prijao.
oduševljena je, mada ima i nekih malo bezveze utisaka, ali mislim da je baš dobro što je upoznala jedno sasvim drugo podneblje i kulturu.
u Grčku naravno...Pefkohori...
u tri lepe ma gde da je to
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko