Ињао, ја заборавила на ову тему начисто.
Што значи само једно – била лажна узбуна.
Сад се син спрда с пубертетом.
И заХебава мене на ту тему:
Па ја морам тако, ја сам у пубертету, мени раде хормони, не знаш ти како је мени тешко.
И смеје се.
Ињао, ја заборавила на ову тему начисто.
Што значи само једно – била лажна узбуна.
Сад се син спрда с пубертетом.
И заХебава мене на ту тему:
Па ја морам тако, ја сам у пубертету, мени раде хормони, не знаш ти како је мени тешко.
И смеје се.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
a, baraba mala...
Pa vrati mu. Plaši ga malo klimaksom.
''izvini sine, mama je malo ušla u klimaks..''
А то сам мислила да искористим за снајку.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Е па ја сад не знам ел почело.
Он каже да јесте, мислим по потреби, а ја мислим да није а надам се да јесте.
Јер, ако је то то, ондак супер.
ma jeste, sigurno. najbolje je da računaš s najgorom opcijom
где си пошла с крмељиве очи
Mudrost se sastoji u tome da se plovi dovoljno velikim brodom i ne baca teret.
Он сад ово гледа и каже да сам неозбиљна и да је боље да му диктирам неправилне глаголе
:raz_067:
onaj prvi istrošio sve rezerve strpljenja...
Ma jok. Takvo se to rodilo i takov će ostati. Uzo juče da uči nekakvog depresivnog pesnika. a moja vlajna dobacuje "a znaš ti da je taj napisao tu pesmu (u kojoj otac umire i oprašta se sa decom) kad mu se rodilo dete? A ja odgovorim "valjda je patio od postnatalne depresije ", a moj vo sve to napiše u domaćem zadatku.
Tudor Argezi. Jena vlaška zamlata. Da nije bio u zatvoru, ne bi se ni čulo za njega, cenim.
Ја сам ваљда толико живаца потрошила на њихово детињство, да ми пубертет дошао као поклон!
Онако, очекивала сам горе, па сам задовоља..Али, да је зајебано, зајебано, бато!
Nista lepse od toga, prvo naucis da imas granica strpljenja, ondak shvatis sta ti fali od starih dobrih vremena i kao krunu, shvatis za koju svhu i psihijatri postoje