o, užasa!
o, užasa!
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
sumnjivi su mi ovi sto gotive mercedes. mogu da se kladim da imaju crnogorsko drzavljanstvo i da su za odvajanje vojvodine.
ovo je auto!
![]()
vole te lopovi!
ovaj bi mi pasovao koliko od sutra:
![]()
Ово ми Ñе Ñвиђа:
http://www.kurir-info.rs/auto/suzuki...teve-35357.php
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
mada, ni sitroen nee loš auto:
![]()
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
reče mi neko da su ''nissan'' automobili dobri:
![]()

Ovo je pravi automobil za ljubitelje adrenalina,
isporučuje ga u enormnim količinama
![]()
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Ðко Ñи га возио, напиши Ñвоје утиÑке и његове карактериÑтР¸ÐºÐµ на другој теми.
Баш ме занима.![]()

Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.

Srce ovog automobila je osmocilindrični motor u V rasporedu pod uglom od 90 stepeni kapaciteta 4691 kubika.
Seat Leon...
...po mogućnosti 1.9 tdi...
...ne zato što će malo da troši, nego što ima najbolju snagu u obrtajima u kojima ja najčešće vozim...što kažu penzionerski...između 2 i 2,5 hiljade...
...obrtni momenat...ono što krasi svakog dizelaša nove generacije...efikasno preticanje i visoka prosečna krstareća brzina...znaš ono...možeš da voziš 120, 130 a da ne umireš od buke i ne maltretiraš motor...
...takođe, dovoljno dugo je u saobraćaju da je pokazao sve svoje dobre i loše strane...majstori ih dobro poznaju, delova ima...
...lep, za mene prelep...mehanika Folksvagena, ali u startu jeftiniji i manje se krade...
...sve su to argumenti pro...
![]()
gle...ne vidi se slika...![]()
el sam napiso da bi volo bemve trojku tristadvaes de...ne mora zadnja serija...vi znate da sam ja skroman...E 46...
Testarosa. Bas vala sam mastao a falilo mi par stotina hiljada maraka da je kupim
![]()
Sve sto kazem potpisujem
volvo xc 60![]()
To ti pripada Ford koncernu sada, nema vise dobrih auta![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0