Znam da smo imali tristaća ali se vrlo malo sećam njega, malo kroz maglu da mi je ntata kupio veliki sladoled (ili sam je bio premali za njega) i da sam umazao i sebe i auto tata je bio
potom smo kupili
ona mi je bila simpatično ružna, voleo sam da sedim u njoj kao klinac i nikada je nisam vozio, bio je to dobar auto i nije se kvario.
Potom smo kupili
Ovaj sam jako voleo, bio je bolji od svakog stojadina i jugića, stajao je rame uz rame sa opelovim suzama, njemu sam dušu isterao, počev od kako sam ga prvi put ukrao i baš tad me zaustavila policija, a dozvola mi je bila na šalteru u policiji, čekala da se podigne.
Tad ako nisam ‚‚umreo‚‚.
u međuvremenu nam su kupljeni (sestri i meni) najpre polovni
i godinu posle toga i nov
oni mi nisu prirasli srcu te nisam imao ni doživljaja sa nima.
Nakon toga kupujemo dva punta jedan za drugim u raznim generacijama, oni su nas vozili na more,
e ovaj me je ostavio na moru i dosta se kvario bez obzira što je Italijanski. Na kraju sam se opametio i vratio se VW marci kojoj i sad vadim dušu, ali nežno.
Legal Alien
e,vozila sam ja svakak'e..ovaj mi je bio među dražima,biJo prvi
i sav je bio kao koza,prednja vuča,oš uzbrdo,oš po snijegu,kako god,mLogo sam ga voljela
ondak ovaj
neloš mnogo divnih putovanja,al izraubov'o se,pa sam ondaK uzNula
i nesam bila zadovoljna,nikad odmagliti prozore..i koreanska priča me nervirala,malo ko je znao da prčka oko njega ,pa sam ga ,kad je trebao poći u predškolsko,prodala i odlučila se za "francuze"
kako tad,tako i sad