Nema veze dal' ti je jasno,ali si sve bliža
Nema veze dal' ti je jasno,ali si sve bliža
A tebi Kovač jel jasno?
Mislim... da li ti je voliki tekst bar malo pomogao?
Večnost je čista sadašnjost.
al, meni zaista nije jasno šta tu piše i šta je cilj tog boravljenja u astralnoj dimenziji? mislim, pa šta?
где си пошла с крмељиве очи
eh, sad i kuran....
a šta uopšte radimo sa nekom svrhom? :raz_095:
pa sve se radi sa svrhom....možda je nisi svestan uvek, ali se, na kraju, ispostavi, da je ima.
a ovo sa projekcijom mi je skroz nesmisleno.
101 post o svrhi i postojanju.Mhm. Simbolika ...Ima tu ipak nešto...
garant ima. ako ne ovde i sada, onda u astralnoj dimeziji svakako.
p.s. samo 101 post?! pih.
Tipičan naučni pristup. Sve mora biti egzaktno. Ali možda ipak ima nešto...
pa ima, naravno...i ja nisam naučnik koji se oslanja samo na činjenice kao takve, sam' da znaš.
kao što vidiš, ne da ni meni da odem da spavam....
Verujem. Mislim pretpostavljam. U stvari više pokušavam da shvatim a da ne prejudiciram konačan zaključak koji bi trebao doneti u vezi sa ezoteriskim kao takvim.... Jbg ipak je pun mesec...
Чула сам о томе али сам малко скептична, морам признати.
Као и Причалица, ни ја не видим сврху ни астралне пројекције, као ни размишљања на ту тему.
И не само то...
Све што је везано за читање мисли, управљање мислима, медирацију и све натприродно, мени је страно.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
I meni je. Ali mnogo volim da filozofiram...takav sam...
Kako bre Pricalice, u cemu je smisao? Koji je smisao sedenja pred TVom i gledanja Velikog brata? E samo u AP mozes da neopazeno uletis u musku svlacionicu i uzivas u pogledu. A moze da se desi i obrnuto, da tebi neko u AP zaviri pod suknjicu.
Ko je srao van rupe ....?
dozivela.
ali sam se probudila u bolovima. :/
jedna od cena astrale projekcije.. a ne bi me nista bolelo.. nego nisam bila opustena.. :] ali prezivela sam.. i ono sto sam videla bilo je jako zanimljivo i volela bih opet
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
A kako znaš da nisi nešto sanjala?
Večnost je čista sadašnjost.