Jednom nedeljno
O većim praznicima
Samo na venčanja i krštenja
Nikada
Po potrebi
Večnost je čista sadašnjost.
za vecim praznicima, mada bi ja dodala jos jednu opciju ..izmedju jednom nedeljno i za vecim praznicima, jer mi je jedno nekako premanje a drugo previse....znaci idem cesce, ali ne jednom nedeljno ...
Evo dodala sam vam opciju...
nisam bio ne pamtim
pa, kad god osetim potrebu, ali jaku...mnogo potu ne odem, nego tako....čitam neke knjige vezane za duhovni život, ali me to slabo drži....ali, volim liturgiju.
где си пошла с крмељиве очи
Pre sam išao na krštenja i tako to. A onda sam čitavo to društvo otkačio bez nekog žaljenja. Sad se družim samo sa normalnim ljudima.
Po potrebi... samo ne znam čijoj...
jok Crkva
kojica je njanjava, G je dosadan, a Yeca najzlija
Prosečan hol Dvorane je veći od prosečne crkve.
kakve Dvorane?
ja lično nikada ali ponekad organizujem obilaske manastira. kad već postoje da izvučem i neki ćar od njih
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
pa jeste šija....nemoj tako, zazi.
Ne brini se , i ovi što su zadojeni ''naukom'' imaju svoja mesta za širenje njihove dogme - amfiteatre ...tako da ...bile to dvorane, crkve ili amfiteatri - mase su oduvek bile neverovatan magnet za bilo kakve gluposti koje je narodu iz ovog ili onog razloga potrebno plasirati.
every year, every week, every day, every memory
Amfiteatri služe za predavanja. A predavanja služe da pripreme neke ljude za neka zanimanja. Pojma nemam kakve to veze ima sa bogomoljama.
jok...
DA,PONEKAD U RAZUMNIM GRANICAMA
Razumne granice su?