sad baš izgrickah dve slane kifle kod čarlija.
Prženice
Sendviče
Jaja
Palačinke
Pahuljice
Burek
Peciva
Preskačem doručak
Nešto deveto
sad baš izgrickah dve slane kifle kod čarlija.
где си пошла с крмељиве очи
kruske![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
nisam doruckovala
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
velnes keks od spanaćagrozan je.
pričo breda ja tebe pitam nešto...je l' može da se uopšte živi i funkcioniše sa takvim namirnicama?
kako keks za doručakja to ne mogu da zamislim
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
bacila sam pakovanje, ne mogu da jedem taj bućkuriš..iako spanać baš volim.
danas sam pojela dve slane kifle i popila čaj od nane.
parče pečene bundeve i čajić.
tost sa buterom ,kriška kozjeg sira ,jogurt
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
lepinjica i dva paradajza sa mladim belim lukom i ljutom papričicom![]()
mekike i mladi sir![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
i meni tako jutros bilo dok sam ih przila))))))))))
jutros sam za doručak iskoristila stari hleb, isečen na kriške, na njemu kakavalj, šunka i preliven mlekom
parče domaćeg hleba, belanca od 2 jajeta, paradajz i mladi lukac![]()
parče hleba, paradajz i ljuta paprika.
hleb, belance od 2 kuvana jajeta, malo kajmaka....
bademi i jogurt