ja kupujem neke pogace meke kao dusa, razbijamo se cerka i ja, cini mi se da je dovoljno samo krisku da pojedem i vec sam sita)))
Prženice
Sendviče
Jaja
Palačinke
Pahuljice
Burek
Peciva
Preskačem doručak
Nešto deveto
ja kupujem neke pogace meke kao dusa, razbijamo se cerka i ja, cini mi se da je dovoljno samo krisku da pojedem i vec sam sita)))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ma, ja umesila jutros, na brzaka...pošto smo ustali malo ranije, a nije bilo svežeg hleba. i tako...![]()
где си пошла с крмељиве очи
ja najvise volim domaci hleb, ali sad stvarno nemam snage da mesim. ovo sto kupujem sprema neka privatna pekara, stvarno je ukus fantastican, podseca na puter kifle.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
verujem, da je dobra
meni je problem što me mrzi da izađam napolje, lakše mi je ovako...mada, ti stvarno imaš naporan ritam , ne kažem....
ovde izgleda svi gladuju izjutra
jedan francuski sendvič u ''taze'' pekari i posle jedan čaj od maline![]()
ja sam jutros jela neke nezdravoce... mama mi dala ideju, palenta bacena na prepecenu slaninicu![]()
mama zna najbolje, a jos bolje je kad je poslusam, plus na sve to, ova hrono ishrana preporucuje takav dorucak![]()
posebno skuvaš palentu, pa je onda baciš na prženu slaninu?
damislim da cu i sutra isto to
![]()
i ja bih, al nemam slanine u kući![]()
doručkovala sam isto što i pričalica, samo mi nije prijalo kao njoj![]()
pita od tikvica sa sirom i jogurt.
parče švargle, parče sira, jedan paradajz i pola ljute paprike....baš je ljuta![]()
2 pržena jaja na puteru, kefir, paradajz.
prženice i jogurt.
gibanica i jogurt.
proja, mladi sir, kiselo mleko
nešto sa mladim lukom, pršutom, jajima....na puteru, čaša hladnog mleka.