Prženice
Sendviče
Jaja
Palačinke
Pahuljice
Burek
Peciva
Preskačem doručak
Nešto deveto
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Zahvaljujem na detaljnom objasnjenju, zvuci zanimljivo. Ja sam inace duduk za kulinarske termine, dugo mi je vremena trebalo da naucim i sta znaci "obariti".
Ipak mi i dalje nije jasno sto je restovan. Ili je to obaris i proprzis = restuješ.![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Pa kako da ne spojimo kad se rucak sadrzi u dorucak . Do_rucak, pre rucka ili zajedno... msm, u cemu je razlika, sve ulazi na isto mesto... a i izlazi, bogami![]()
kolači za doručak..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Danas svinjski file punjen prsutom, sa prelivom od pecuraka. Zdravi zivote, eve me (opet).![]()
Pljeskavica![]()
kiflice sa sirom i jogurt
где си пошла с крмељиве очи
Pa... za nekih 8 sati napraviću sebi jedan bezobrazno nezdrav topli sendvič sa puno kačkavalja![]()
Sramota me da kazem kad sam doruckovala, reci cu samo - pita sa kupusom.
Human enthropy producer
![]()
niko ne bi ni obratio paznju da nisam rekla
idem sama da je izjedem..