dva..
Nijedan
1
2
3
više od 3
dva..
Imala sam i ja dva, dok mi bivši muž nije poludeo, pa oba polupao... a sve zbog foruma...
imam dva, jedan ne radi, a na drugom imam ograničen pristup
every year, every week, every day, every memory
od ponedeljka 4, eto....missim, tako sam planirala, neću više, missim da mi više neće biti potrebno
где си пошла с крмељиве очи
vishe nisam ni sugruna...
5 imam.
i dva koja ne rade..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
sad imamo tri...
Večnost je čista sadašnjost.
dva
definitivno previše
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
1,5...1 fracera, a 1 nesto do pola
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
ostao sam sa dve šerpe koje jedva nekako rade
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
2 na nas troje, fali jos jedan, otimamo se...
Jedna kanta koja nekako funkcioniše, ali je ne delim ni sa kim, tako da je optimalno, samo moja kanta
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
da mi je neka aždaja sa 2 TB HDD-om i 30 giga rama i nekom napucanom grafikom opet ne bi bilo dosta
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Homo homini lupus est.
na primer meni do sad sam spalio ko zna koliko računara sad ove dve šerpe čuvam zlu ne trebalo dok ne sredim stari komp
Spaljuješ računare
Ja sa ovom kantom kuburim, znaš kako kada je kanta Acer, a prava stvar Toshiba, razlika je ogromna
Što mi reče jedna osoba: Imaš "jak" laptop, kupio si ga u trgovini uz povrćke i voćke.
Ma ovo je doslovno kanta (Acer) ne može ni prašinu da briše iza Toshibe, svakih nekoliko meseci ga rastavljam i čistim od prašine,
kao što Man reče, potrošim ceo komplet kozmetičkih četkica dok ga lepo sredim
Homo homini lupus est.
vise od 3
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sad 2 komada,jedan desk i 1 lap
mada planiram kupovinu neke nadrkane masine u skorije vreme
When you have to shoot,shoot,don't talk...