mislis da je na ovoj temi mozes naci?
mislis da je na ovoj temi mozes naci?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Cisto sumnjam, ovde sve neiskusno.
pa sta predlazes?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Nista, ostacu u neznanju, ko zna zasto je to dobro.
sexualno iskustvo nema veze sa brojem partnera, nego iskljucivo sa kvalitetom odnosa..
A sta ako je neko imao samo jedno izvanredno iskustvo, jel ga to cini iskusnim?
naravno.
iskusan je svako ko je uspeo da upozna svoje telo, i parterovo, da spozna sopstveni senzibilitet, i da nauči u sexu da uživa na pravi način.
sve dalje je samo..igra..
Slazem se ali nije dovoljno da upozna samo jedno telo da bi mogao za sebe da kaze da je iskusan.
mislim da to ima veze koliko sa brojem partnera toliko i sa samim iskustvom sa odredjenim partnerom na duze vreme u istom odnosu
najbitnije je poznavati svoje telo i prepoznati sta kod koga igra glavnu ulogu
a samo vodjenje ljubavi je osecaj, i to je razlika izmedju sexa i ovog prvog
mislim da se ljubav vodi onda kada su emocije i opustenost sa obe strane prisutni
i kada si sam sa partnerom u glavi i telu
valjda razumete sta ocu reci
a ja licno sta znam....mozda i jesam nekad vodila ljubav, bilo je nekih nad momenata
ali ne mogu da kazem nesto specijalno, i nemam iskustva ni u jednom slucaju koji sam objasnila
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Jedna Ona......
Ne, nije bas tako, nekad i samo zaljubljeni i voljeni imaju cist sex.
Mislim da se samo radi o trenutnoj zelji i osecaju koji u trenutku cina to dvoje imaju.
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
meni ne.
vodjenje ljubavi je svaki sex koji obuhvata i razmenu energije, i duhovno prožimanje, nežnost, bliskost i intimnost.
svaki covek ima u sebi gomilu emocija, topline i neznosti, potrebno je samo da ume da je usmeri onda kad on hoce, kome hoce.. potrebno je samo da se oba partera daju na isti način, i to je to..