Па ти пази колко поклањаш
Па ти пази колко поклањаш
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Nemam osećaj. Imam neke druge alate za predviđanje.
A ja imam osecaj da cu opet nabaciti neke kg
pa da.. osećaj tome i služi..
šta znam....danas sam od sabajle imala osećaj da ću nekog da nagazim...i baš mi zgidno naletela neka iz bijeljine koja mi je rekla da nisam profesionalac....a ja se drndam sa nekim njenim instrumentima koje nije platila, a uspala je da dobije i 25% rabata za to.
uf, kako sam je spičila....i posle mi baš bilo lepo.
где си пошла с крмељиве очи
To nije bio osećaj nego namera.
svi mi imamo te i slične osjećaje..samo ih neki ne prepoznaju,negiraju ili jednostavno ne žele da ih imaju..moji (pred)osjećaji su uvijek poprilično tačni tako da često kažem kako svi moji predznaci,dobro znaju da su znaci..
mišljenja sam da samo treba da osluškujemo i slijedimo sebe..racio ne mora uvijek biti sudija i vodič,a intuiciju ne bismo trebali podcjenjivati.
Ne radim drugima, što ne bih volela da meni (u)rade. Najvažnija je mirna savest i dobar san. Da niko zbog tebe nikad ne zaplače. Jako pazim an to. Kada vidim da ne mogu da se izborim sa tim, da ne zelim povrediti ono što mene povredjuje, ja tada odlazim. Simpl ez det. Necu i ne umem povredjivati. Mozda to nekome izgleda kao lako odustajanje i prepustanje ali nije tako, jer je vec dovoljno tesko i bez toga. Što je meni tesko, to je moja stvar i drugi ne mora da pati zbog toga. Jer sve se vraca i placa, ja to znam. Ako nekome naciniš zlo, neko ce kad tad tebi da naplati za nekoga, i to resenje nije. Na lose se ne odgovara mrznjom, vec samilošću. Puštanjem i zelenjem dobrog. Cak i kada je necije dobro, po Vas loše.