mozda
mozda
Ciji potpis?
ma, ne znam šta bi trebalo da me izbaci iz takta...možda ako bi ostale u drugom stanju...pu pu pu !
где си пошла с крмељиве очи
Мене занима које су то ствари које вас избаце из такта.
Мислим, све је то индивидуално.
Неко полуди кад дете неће да једе, окупа се, склони, уђе у кућу, опере руке истог тренутка кад смо замислили.
Неко зато што би дете у шетњу кад смо уморни.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
У том узрасту скоро никад.
Сад кад ми у последњем тренутку каже да има писмени или контролни али да му ништа није јасно...
Кад ми тражи да му купим неке ствари а зна да не могу то да му приуштим.
А нарочито не одмах.
Он је сад велики дечко и од њега очекујем да буде организованији и разумнији.
А кад је био мали све је било лакше. Васпитачице у вртићу су обављале велики део посла.
Много је научио тамо.
Деца нису роботи, имају своју вољу.
Нису гладна кад нама то одговара, мрзовољна кад очекујемо акцију, једе им се сладолед зими.
А некад једноставно испитују границе.
И много, много је лакше кад се старији не мешају у васпитавање.
Ми смо увек живели сами, нико нам се није мешао ни у шта, тако да смо бар те трзавице избегли.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
hvala Bogu, nama se niko nije mešao u vaspitavanje dece....možda su zato i nevaspitane
Nema zezanja. Tu sam im našao tehniku. Izbacim ih iz kuće dok se ne dogovore. Jednom beše zima, a on napolju u pidžamama. I sad mislim eto njih odma nazad. Al jok. Oni se grudvaju! :raz_020:
Jedva sam ih pohvatao i uturio nazad u kuću. Al važno da su se pomirili, misim.
e, da..setih se!
pre neko veče su se podževeljale oko neke jaknice...ebala sam im majku, ali sasvim tiho, uzela jaknu i nisam im dala da obuku...ni jedna.
:raz_114:
Најважније је не мешати се у њихове свађе.
nisam ja držala ničiju stranu, bre....samo sam im otela jaknu.
Što reče jedna što se nanovo udala, pa imala i svoju ćerku i pastorku:
- Kad izbije skandal, a ja izdevetam onu moju i mirna Bosna.
ма ово је био одговор на зазијев пост.
писале смо истовремено.
отела јакну јер ниси могла више да их слушаш, признај. :p
ma joook...nego su se podževeljale kad mi je tu bila ova žena što pegla veš, pa me bilo sramota.
Ja nisam srela idealnije roditelje van ovog foruma, svi ste bre savrsheni
Ciji potpis?
Ili pisite ili se sklonite
Ciji potpis?
Не зезај Цици. Има још бољих на другим форумима
Полако, то, какви смо родитељи ће се тек показати.
И још нешто... Није иста врста васпитавања потребна сваком детету.
Има нежније, осетљивије деце којима ће и само строг поглед бити страшан, док има малих харамбаша који од сваке казне направе забаву.
Трудимо се и радимо како најбоље умемо.
Свако жели свом детету најбоље.
Они тога постају свесни тек кад добију своју децу...
Штета што нема нека школа за родитељство, јер, то је ипак најважнији посао у нашем животу.