I?Jeste li se okupili?
I?Jeste li se okupili?
jock
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
E izes ga.
bilo loše vreme, a i daleko....
где си пошла с крмељиве очи
A niko da pokrije putne troskove.
Ева, ај се окупимо нас две.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ja bi da se okupljam sa vas
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
koje smo mi pi*ke, ne možemo da se okupimo ni jednom za ovih godinu dana...sve nešto pojedinačno.
где си пошла с крмељиве очи
Kad ne slušate Kojicu,ona je doktorirala okupljanja.Od Gorštaka 1 pa nadalje...
Ja postojim samo u mrezi.
posledje okupljanje kad je bilo.... jedan je doneo kasikaru... jedna je dosla i sirila nemoral svojim sjajnim pogledom... jedan bio razveden i veseo ko tranzistor... jedan stipkao svaku 4umasicu.... i tako dalje...
pih ko ih stastavi...nek ostane u proslosti
nista ja ne znam...niti priznajem
moze okupljanje u 6-oro...ona,ja...i bitlsi
tebi smesno jbt..sa leve strane coek drzi bombu, sa desne jedna visoka vitka crnka koja zraci na sirinu, preko puta smod, mod i jos jedan koji doso kad je cuo da treba da me banuju, mere mi svaku rec, pokret.... jedna zgoljava se ubaci izmedju mene i bombasa i umiljava se i taman da, a ono mob zvoni i dragi joj se javi....onaj sto stipka napravi mesta za sebe pa stipka mesto mene jer sam ja pa fin i kulturan i necu... onda bombas nadje drugu sferu interesovanja i zavrnu osigurac i tu mi laknulo pa sam uvatio tutanj i reko sebi never more....
sreca nije bila ona polugola iz zemuna pa ono rano jutrom na jutrenje tamo...
ko e koga stipko
imas ti svedoke za to a