Maslinasto zelene, često menaju boju, čas na zeleno,čas na smeđe...baš me nervira
Plave
Zelene
Smeđe
Crne
Neodređene
Maslinasto zelene, često menaju boju, čas na zeleno,čas na smeđe...baš me nervira
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Nemojte to da vas nervira, oči su ogledalo duše.
uzdignuti se, znaci spustiti se
Obicno ONI koji IH kriju od javnosti imaju sta da skriju i zato ih javnost i svetlo dana plasi i obicno se same gledaju u ogledalu sopstvene duse i hrane se neophodnim zabludama o sopstvenom identitetu-vrlo cesto.....
....moje su oci ,oci toplog i iskrenog ljudskog bica-oci koje govore,ljube i razumeju i smedje -zelenkaste boje...
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
Uh koliko zelenih okica...Moje braon su potpuno neinteresantne.
Pa kako da ti kažem,ne bih znala da definišem boju onako kratko,to je ta i gotovo.
Nekako bi najbolje odgovarao opis - šućmuraste ......ma šalim se.
Imam smedje - zelenkaste ,sa dodatkom poneke svetle tačkice,koje imaju ulogu da
menjaju osnovnu boju u zavisnosti od toga kakvo mi je raspoloženje.
Obično kažem onima koji to ne znaju,vodite računa da ne postanu ljubičaste,jer se
to desi onda kada sam na ivici strpljenja i samo delić sekunde fali da me ponese bes.
Dakle,boja očiju koja se jasno može definisati kod mene ,zavisi prevashodno od
raspoloženja i emocije koja u tom trenutku preovladava.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Da su oci ogledalo duse, slazu se i naucnici. Prema americkim studijama, boja ociju je direktno povezana karakternim osobinama licnosti.
Plavooki traze neznost
Privlacni i simpaticni, plavooki bi napravili sve za voljenu licnost. Pristojni sa smislom za humor, mogu da razvesele svakog. Plave oci privlace paznju, pa su ovi ljudi cesto stidljivi.Ali ako se opuste, vole se istaci, razgovorljivi su i nezni. U ljubavi znaju previse traziti.
Sivooki vole fer plej
U vezi su nezni, logicni i puni podrske. Objektivni protivnici pri konfliktu- nikad ne preteruju i vrlo su nepristrasni. Zreli i cisto razmisljaju u ljubavi i skloni su analiziranju.
Porodica je najvaznija za braon oci
Ovi ljudi na poslu su ozbiljni, a u krevetu strastveni- stalno razmisljaju kako da zadovolje partnera.Porodicni zivot im je vazan, osetljivi su i vole decu. Odgovorni su i poverljivi, a vrlo retko stidljivi. Kreativnost im nije najjaca strana, ni u poslu ni u ljubavi.
Sivo-plava je boja idealista
Kreativni i fantazeri, ovi ljudi imaju sanjalacki pogled na svet, pa tako i na ljubavne veze. Cesto su idealisticki raspolozeni i sposobni da probude optimizam u svakome.Altruisti su, spremni su da daju sebe za vise ciljeve.
Zelene oci hipnotisu
Zelenooki vole duge veze, brzo se vezu za jednog partnera sa kojim mogu da provedu ceo zivot.Verni su, ali i ljubomorni, ljubopitni i zeljni eksperimentisanja. Redja boja ociju im daje prednost pri zvodjenju, jer hipnotisu svakog ko pogleda u njih.
Dominantni imaju tamnobraon oci
Prirodni lideri sa silnim i cvrstim karakterom. Oni su odlicni ljubavnici koji znaju da usrece partnera, ali cesto puta su dominantni, sto moze izazvati probleme.Prisebni kao sto su, oni su odlicna podrska ako imate problema.
Tamnoplave oci ima neustrasivi avanturista
Ovi ljudi su produhovljeni mislioci. Vole ljubavne izazove i ne otkazuu se lako. Ne vole nepravdu i spremni su da kazu svoje misljenje bez ogleda na posledice.Cesto vole da razgovaraju sa partnerom i odmah resavaju probleme.
Sivo-plava je boja idealista
Kreativni i fantazeri, ovi ljudi imaju sanjalacki pogled na svet, pa tako i na ljubavne veze. Cesto su idealisticki raspolozeni i sposobni da probude optimizam u svakome.Altruisti su, spremni su da daju sebe za vise ciljeve.
ma bjaaaži...
Večnost je čista sadašnjost.
Plavo zelene.
Smb
Zelene oci hipnotisu
Zelenooki vole duge veze, brzo se vezu za jednog partnera sa kojim mogu da provedu ceo zivot.Verni su, ali i ljubomorni, ljubopitni i zeljni eksperimentisanja. Redja boja ociju im daje prednost pri zvodjenju, jer hipnotisu svakog ko pogleda u njih.
Prirodni lideri sa silnim i cvrstim karakterom. Oni su odlicni ljubavnici koji znaju da usrece partnera, ali cesto puta su dominantni, sto moze izazvati probleme.Prisebni kao sto su, oni su odlicna podrska ako imate problema.
....ma idi begaj
Ne znam kako da se prepoznam
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ni ja ne mogu da se odlucim
Ја ишла да погледам па одлучила:
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Porodica je najvaznija za braon oci
Ovi ljudi na poslu su ozbiljni, a u krevetu strastveni- stalno razmisljaju kako da zadovolje partnera.Porodicni zivot im je vazan, osetljivi su i vole decu. Odgovorni su i poverljivi, a vrlo retko stidljivi. Kreativnost im nije najjaca strana, ni u poslu ni u ljubavi.
Za kreativnost nisam bas sigurna da je tako-al nek bude....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...