Deca
Ljubav
Seks
Pažnja
Zabava
Prijateljstvo
Domar
Odanost
Novac
Nešto deseto
ženi ili ženama?
ženama jeste, generalno..ali, ženi - kako kojoj, što reče kvin...i, kako-kad![]()
где си пошла с крмељиве очи
Blago meni sa ženama.
Vi se zezate,a ja ću da uvenem![]()
pa sta se zezam ebote cuk cuk... missim jedino da ti svaka malo da, pa da ti tako pomognemo... 'nako, drugarski![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ovo su poražavajući rezulteti ankete...
Toliko poražavajući da ne želim da obrazlažem zašto to mislim.![]()
evo ja ću da ti ponudim nešto deseto.:raz_073:
seme?![]()
postovanje pre svega , ljubav, paznja a to i njima treba
Ne znam kako vi, ali ja volim kavaljere, galantne tipove, lafove... Dase! To su muskarci! Ako ti taj priredi samo jedan dan, samo jedan provod, to vise vredi nego pola vasljivog zivota, mame mi!
Evo, ako pogledam ceo svoj zivot, to je samo nekoliko senzacija... pet-sest... Sve drugo je luk i voda, ozbiljno!
Izvinite, ali ja u zivot ne racunam ono sto spavam, sto radim, i sve drugo. Svakog dana jedno isto, pa ne znas ni koji je dan, ni koja je godina. Niti te narocito interesuje. Nego, gledaj ako mozes da ti se desi nesto onako... neka premijera!
A to jednoj zeni moze da priredi samo galantan tip. Onaj koji ne zali nista - ni sebe, ni vreme, ni pare. Istina, takvi su retki, ali za zene mnogo znace! Mnogo! Medjutim, kako cujem, izvesne medju nama misle kontra! Razlika je, kazu, u diferenciji. One misle na muzeve, a ja ludujem za slobodnim muskarcima! Za mene je svaki muz domaca zivotinja i takve uopste ne tretiram! Kad se samo setim, koliko je sjajnih tipova propalo u brakovima! Brak je smrt za prave muskarce! Sve sto je najlepse kod jednog muskarca, to se, logicno, u braku proglasi za najvecu manu! Pa ispadne da su najbolji najgori, i obrnuto. Nema veze! Evo, ja pristajem, majke mi: vi uzmite te, koje zovete "idealni", a nama ostavite te "mangupe" i "propalice"! Casna rec!
Ali da znate: to sto je u stanju da vam pruzi jedan mangup - to je spektakl, korida, ventikvatromila baci!
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
u zivotu svakog muskarca kojo ostaje u secanju samo nekoliko zena...al' to one guzce nikad nece skontavati![]()
sad ću da napišem nešto što je baš izlizano. al nema veze...pažnja, ljubav...i naravno sigurnost u muškarca...oslonac...
15 glasova cirka, a jos uvek nijedan za "seks"!
Pa dobro, ljudi, hebe li se neko na ovom Forumu, ili svi samo kenjamo?![]()
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
Sex i sigurnost..
Za sada![]()
zavisno od godina i ugrozenosti![]()