u sve mi diraj, samo u slobodu NE! )))))))))))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
čim zavoliš odrekao si se slobode.
ma jok, ja se ne odricem... odricanje me asocira na onu temu gde smo pricali o tome kako zelimo da promenimo partnera
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Sloboda je privid a ljubav je ropstvo.
Sloboda je stanje uma koje čovek stvori kada otkači sve veze...bio sam ili s nekim, slobodan je onaj koji diše, koji misli i voli...
I robijas moze da dise, misli i voli a ne moze da izadje iz zatvora.
E sad se moze reci da je duhovno slobodan ali kakva je to sloboda duha kad te neko kinji a ti to ne mozes da sprecis.
Resis to u svojoj glavi, fizicka nije isto sto i psihicka povreda, fizicka vise boli, ali lakse prodje... ali eto da ne fiozofiram,u jednoj reci za mene je sloboda LETENJE
Da ne filozofiram i osecaj letenja je privid.
Mislila sam na čin sedenja u avionu ...
pazi vamo da resimo dilemu.
stav 1. tačka 1. paragraf3.
Sloboda je kad jedan supruznik moze slobodno da se složi sa stavom drugog supružnika bez vršenja pritiska sa strane ili od strane drugog supružnika, a u cilju slobodnog protoka sreće kako jednog tako i drugog supružnika.
omnia praeclara rara
Hahaha, to je vec za drugu temu "da li se osecate slobodnim dok letite avionom".
ne.
sloboda je kad si sam.
tacka.
if you open your mind too much your brain will fall out
ne moraš da budeš 'sam'...
samo emocije pod ključ. ende!
ako nema emocija, onda jesi sam.
dal nekog kreses, ili sa nekim zivis..manje je bitno..
ako sa nekim živiš, a nema emocija, to tek nije sloboda...
i tako zatvorismo krug.