Neretko su nepisana pravila jaca od bilo kakvog zakona, najverovatnije zato sto ih je tokom godina potvrdilo iskustvo. Slazete li se da je cutanje bas uvek znak odobravanja? :raz_095:
Neretko su nepisana pravila jaca od bilo kakvog zakona, najverovatnije zato sto ih je tokom godina potvrdilo iskustvo. Slazete li se da je cutanje bas uvek znak odobravanja? :raz_095:
Ciji potpis?
Никако.
Ћутање то може да буде, али врло ретко.
Најчешће је кад човек више нема снаге да се расправља па пусти...
Док не скупи снагу, наравно.
Понекад је бесмислено причати.
Дешавало ми се пуно пута да заћутим у неверици... Да ли је могуће да после свега...
И онда закључим да та особа није вредна да с њом причам више.
Заћутим кад неко очекује да му се правдам, а ја сматрам да после толико година за тим нема потребе.
Али, ћутање може бити и погубно у неким ситуацијама баш из разлога што она друга страна мисли да је знак одобравања.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
aha... iima osoba kojima mozes da tresnes sakom o sto, a ima osoba kojima cutanjem moras da das do znanja da su opasno pogresile.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
da mi je da imam ženski mozak samo jedan dan :raz_095: da se ko čovek odmorim
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
vidis pricalice, ja cu sad cutanjem da dam do znanja osobi iznad tebe da je opasno pogresila
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
U situacijama kada znamo da ono što imamo da kažemo neće biti ispravno shvaćeno,
jedino rešenje je ćutanje.
Možemo sačekati da se osoba otrezni ili da je talas besa napusti, pa onda da kažemo
svoje mišljenje.
Isto tako ćutanje može biti znak da trenutno nismo u stanju da ispravno rasuđujemo
i da nam je potrebno više vremena da o nečemu porazmislimo.
Večnost je čista sadašnjost.