Najgori su glupi, a vredni šefovi. Teraju da se radi, a rade se gluposti. Najbolji šef je pametan i lenj, da ne kažem inertan. Pitam se, može l' se to primeniti na familijarne odnose.![]()
Najgori su glupi, a vredni šefovi. Teraju da se radi, a rade se gluposti. Najbolji šef je pametan i lenj, da ne kažem inertan. Pitam se, može l' se to primeniti na familijarne odnose.![]()
Ja se ne bih smeo upustiti u davanje mišljenja i komentara na konkretan slučaj. Barem ne na temi, da to bude dostupno bilo kome osim Ciciban. Ovde sam spreman dati samo uopšteno mišljenje o razlozima zašto bi neka muška osoba postupila na x ili y način. Tj. kako misli prosečan muškarac kad je u pitanju eskivaža obaveza nametnutih od strane situacije, partnerke, okoline itd.![]()
ne može. ako hoćeš da bude gazda u svojoj kući, treba da radiš najviše....jer, ako najviše radiš, onda i znaš kako se sve radi, pa onda možeš da određuješ drugima da li dobro ili loše rade...i da im držiš vakelu, što je poenta gazdovanja.
где си пошла с крмељиве очи
Ja sam tu malo proamerički orijentisan
Šef treba da motiviše i izvlači najbolje od podređenih. A baš dobar šef je onaj koji dopušta podređenima da misle da je ideja bila njihova.![]()
pa to je stara fora....manipulacija. fuj.
Manipulacija, gruba sila... Sve je to isto za nas anarhiste.![]()
pa dobro, odluči se....jesi li anarhista ili komunista?
Nikad nisam bio komunista. A ako oćeš da me uturiš u tu vrstu podela, mož me knjižiš kao socijalistu.![]()
Ondak ne vredi ni da odgovaram.![]()
Zazi ti si moj crveni kamarad ! Hasta la victoria siempre !
Cici, bwe...![]()
i nikad ne izađe![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
a vidim nesto sam lepo spavala nocas![]()
Ciji potpis?