nemam predlog nego samo da priznam da sam iznenadjen kako se brzo registruje i to bez mejl aktivacije... to jos nigde ne videh...
nemam predlog nego samo da priznam da sam iznenadjen kako se brzo registruje i to bez mejl aktivacije... to jos nigde ne videh...
da pohvalim podelu pdf ''zdravlje''...i, volela bih, ako je moguće (mada afkors nije obavezno) da se ''slepe'' beletristika i ono kao ''preporučujem knjigu''.
где си пошла с крмељиве очи
Na pitanje koje si postavila već imaš odgovor u pravilniku.
Ovo je tema za konkretne predloge...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ovako:
1. ponekad mi smeta što je uređivanje napisanog posta ograničeno na 30 minuta...zaista mislim da je to kratko vreme, pogotovo ako treba nešto da se izbriše. molila bih administratora da razmisli o tome.
2. neću da napišem šta je pod 2.
Naknadno uredjivanje poruke je previđeno za ispravljanje grešaka.
Nakon predviđenog vremena samo moderator može da izmeni ili obriše poruku.
Ako vam se dopada ovaj forum i ako ste redovni,zamolio bih vas da nam pomognete da dovedemo još članova.
Unapred hvala svima koji hoće da pomognu.
Hmmm...evo prijedloga...Mozete li postaviti negdje neku vrstu pomoci npr.-kako da postavim na forum svoju sliku,kako da ubacim neku pjesmu sa youtuba,tekst i slicno.Poprilicno sam neuka u ovome,a zeljela bih da vam se i na taj nacin pridruzim.
pitanje: zašto na temi ''brojanje rimskim brojevima'' ne mogu u postu da ostanu velika latinična slova?
Mogli bi da stavite upozorenja da je neko u međuvremenu odgovorio pre vas. To mi je palo na pamet.
То би било згодно ако икако може макар на форумским игрицама
За остало, постоји цитат.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pa na igrice prevashodno i mislim
Da,to sam videla na jednom forumu,korisna stvar...
ja bi bone, ako može...
Bonu možeš da dobiješ
Reputacija neće biti
nisam ni tražila reputaciju, nego bonu...