Ako imate neki predlog slobodno ga napišite ovde ili kontaktirajte administratora na PP.
Tu smo da vam izađemo u susret u svemu, ako ne remeti rad foruma :raz_063:
ako ga time unapredimo... još bolje :raz_035:
Ako imate neki predlog slobodno ga napišite ovde ili kontaktirajte administratora na PP.
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ja bik ovog gedžu meto
da bidne modelator na podforum gedžeti.
eto tolko.
:raz_067: da znaš :raz_035: ako hoće njegov je pdf...
Ja sam za to da se ukine pp : ))
Leptir je insekat iz porodice helikoptera.
predlog prihvaćen
To je apsolutno genijalna ideja... samo da znaš, ne odbacuj je tek tako...
znam da jeste, to sam uradio na jednom drugom forumu...
bilo malo frke pa se navikli...
mada... svi su mahom na msn-u
sta je to msn ?
Ciji potpis?
to je ono za šta kad zaboraviš passs moraš da zoveš mirku :raz_067:
pa kako da ih zeqim onda da ce prve da mi poslaju pp a one s indignaciju odbiju... i posle mesec dan stize jedan sa textom... e da znas da ti nikad necu poslati prva
ja predlazem da se sve teme na ljish-u zovu "sex" ....sto smishljate naslove kad ionako sve svedete na ono da se ne ponavljam .....znate vec....ajde molim vas ...i ukinite taj pdf ....bezveze ...... ....mislim ....imajte razumevanja .... :raz_036:
Ciji potpis?
Jel možeš ove smajlije nekako da pomeriš gore ili da ih ukloniš s ekrana... dok se kucaju brzi odgovori.
Svi mi zijaju u monitor sa strane... Očigledno je da ne radim ništa pametno a ni blizu ono za šta sam plaćena :oci:
U profilu može da se isključi brzi odgovor
sad bi trebalo da bude ok, ne vide ti se smajliji...
tnx, malko je bolje
[quote author=Manijak link=topic=159.msg1523#msg1523 date=1246009643]
[/quote]
ako ste forumasica, kad budete kontaktirali administratora na PP obavezno posaljite i svoju sliku i br telefona... takva su pravila...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
:raz_114:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
sliku ima a telefon pa cu dam nije strasno
Ovako,
imam sjane ideje
Svako od nas korisnika ima nesto sto voli, nesto sto simpatise, ili nesto sto obozava...
Dakle, neko ima simpatiju, neko je zaljubljen, neko ima muza, neko ima tim za koji navija, neko ima omiljenu tortu, neko ima omiljenu knjigu, neko film koji mu je zastitni znak... razumete sta ocu da kazem
Moj je predlog da korisnik na svakih 300 postova dobije "pravo", privilegiju, kako bi vec to moglo da se nazove, ako medaljicu, odlikovanje
e odlikovanje : da moze da odabere nesto sto ce da doda na svoj profil, a nekako bi bilo super da moze da okaci kao bedzic u onom delu oko avatra, ali najvaznije; na strani koju gleda, gore u vrhu, u onom delu gde sad po novoj temi stoji avatar korisnika i par stvari o porukama, e da tu sem toga stoji i nesto sto je korisniku omiljeno, da on to gleda kada je na forumu
Tipa,
jedna korisnica je napunila 300 postova i uputi zahtev da joj se tamo stavi slika njene omiljene torte. I onda kada udje na razbibrigu , sem avatra u gornejm desnom uglu stoji joj tu i slika njene omiljene torte
Ili, korisnica ima simpatiju na forumu, ili korisnik ima simpatiju , i napuni trista potova i uputi zahtev da joj/ mu se stavi avatar simpatisanog/ ne korisnika/ ce u gornji deo stranice; tako da kad dodje na razbibrigu moze u gornjem delu uvek da vidi svoju simpatiju i po mogucstvu da tu bude i lampica koja ce govoriti da li je simpatija prisutna ili ne to bi bilo super
e sem gore u vrhu, moze i na profilu da bude neko mesto posebno za te privilegije
A naravno
neko navija recimo za CrvenuZvezdu ili za Partizan...
e napuni trista postova i uputi zahtev da mu se stave boje voljenog tima tamo...
Eto, to je moj predlog
ovaj avatar nema veze sa mnom...
Uzeto u razmatranje
[quote author=Manijak link=topic=159.msg11946#msg11946 date=1257447627]
Uzeto u razmatranje
[/quote]
molim lepo
ovaj avatar nema veze sa mnom...