Ajde da popijem tu kaficu :kafu: i zapalim cigarumozda mi za to vreme iscuri ova infuzija.
Ajde da popijem tu kaficu :kafu: i zapalim cigarumozda mi za to vreme iscuri ova infuzija.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Po svoj prilici danas sam na prisilnoj dijeti! Dobili smo usranu boraniju za ručak! ..bla ih boranija!!!![]()
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
holesterol![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
aha, vidi ga samo, prste da poližeš, još da je neka kupus salata tu![]()
što se meni je' neko prasence![]()
где си пошла с крмељиве очи
Hvala nensi srce siako me ova bolnička hrana ne ubije ništa neće!
A prijala bi mi i neka irska tek toliko da me mine želja. Sve mi zabraniše dušmani ne smem masno, ne smem slano, ne smem slatko, a zabranili mi i odeljenje da napuštam!![]()
Hvala!Ispunila ti se želja bila kupus salata za večeru, roštilj kobasica i sirni namaz
![]()