Prvobitno napisano od kojica ništa ne izvrćem.. samo koristim logiku to je izvrtanje u precedenom znacenju
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Prvobitno napisano od Manoletna Tu je Rosa,muva se nešto po forumu a tu si... baba zla, a?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od septembar e, aj sto ona ne odlazi na chat nego sto i nas navlaci ovde a vi to ne volite
ko tu koga navlači
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Prvobitno napisano od septembar to je izvrtanje u precedenom znacenju dobro ajde... ne mogu se raspravljam.. žene...
Prvobitno napisano od kojica žene... :raz_114:
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od Manijak ko tu koga navlači si video kako me optužile
Prvobitno napisano od kojica a vi to ne volite Jes, sve se bunimo
Prvobitno napisano od kojica dobro ajde... ne mogu se raspravljam.. žene... Vidi sad, pa ti si pocela POsle ona meni, zene
Prvobitno napisano od pričalica :raz_114: morala sam.. ona to meni stalno govori...
Prvobitno napisano od kojica a tu si... baba zla, a? Tako mi sad Rosa rekla,da ti prenesem... ne viči
Prvobitno napisano od kojica morala sam.. ona to meni stalno govori... Resavska skola, rulez
Prvobitno napisano od Manoletna Tako mi sad Rosa rekla,da ti prenesem... ne viči aha.. opet te rosa nagovorila?
Prvobitno napisano od septembar Resavska skola, rulez pamti pa vrati
Prvobitno napisano od kojica pamti pa vrati eee, sudbo moja prokleta
Prvobitno napisano od septembar eee, sudbo moja prokleta pa šta sad bilo.. ja to doživela kao komplemenat bre..
jel se zna ovde ko vozi traktor a ko otvara kapiju?
Prvobitno napisano od kojica pa šta sad bilo.. ja to doživela kao komplemenat bre.. ma da, nego to da se rasprava nastavi
Prvobitno napisano od mare jel se zna ovde ko vozi traktor a ko otvara kapiju? A, kad se to ovde pa znalo, Mare?
Prvobitno napisano od septembar ma da, nego to da se rasprava nastavi znači svidelo ti se
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma