ili da sarmica skine majicu![]()

ili da sarmica skine majicu![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
pa sta ce tebi moja majica![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

meni je ćaća kazo da u beli svet ima tamo neki žena i da one zna bude mlogo vozjvebavno za razumeti šta kasti a kada žvakati pršutu i da li smeš pljuvati u stranu i rekao je još da je matera mi nekada bila žena ja sam je pitao jeli to istina ona mi je rekla da jeste ali da sada mora da pere veš i kuva ručak i da je ne gnjavim nego da bi već jednom bio red da presvlačim svoje gaće a ne da ih posle mora šuriti brenerom i još da ako oću da vidim žene da moram biti mlogo oprezan jerbo one znaju da upropaste čoveka i da samo treba da pogledam oca i sve će mi bude jasno a ako ne da idem da pitam babu a baba mi je rekla još da su sve žene qurve i da se dobro pazim i da ne gledam samo koja ima dobre sise dupe i pušikarska usta već i da je iz poštenu familiju ja sam je pitao jer su i ona i majka mi qurve ona je rekla da nisu a deda je rekao mileva ne maltretiraj dete i još da ga bole leđa i da ga probada u krstima to znači da će da pada kiša ja sam uzeo da čitam da dopunim saznanja i video sam u tim knjigama da ima svega i bio sam se prepao jerbo tamo piše kako su neki sekli uši i kosu sporadi ženskih i još brrrr ne smem ni da spomenem i ja sam zatvorio knjigu a nije imala slika samo sitna slova i od toga me je zabolela glava počeo sam da vežbam da bolje dočekam žene radio sam sklekove i zgibovi i nosio džakovi sas cement i pio sam pivo zidarsko jer ono okrepljuje
i ako ima neko da mi lektoruje ovaj tekst evo mu znakovi na interpunkciju da se ne muči
.......................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
;;;;;;;;;;;;;;
:::::::::
((((((
))))
!!!
?

mogao je i slova tako da saspe pa da slažemo...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
:raz_114:suri gace brenerom
:raz_114::raz_114:
A better meal than me

a taj brener može da opeče
![]()
valjda ih skine pre surenja
![]()
A better meal than me
A better meal than me
I got a hangover, ooooooooo
![]()
A better meal than me

niko nista ne nudi![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

to vec moze![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

da te uramimo
![]()

a pićence?

živa bila velika porasla![]()

ovako mi pocelo jutro uz zikinu sarenicu :cruz:
Članovi koji su pročitali ovu temu: 5