Nije to ništa kako tek može da se smota
Homo homini lupus est. The others have failed - Learn from them but do not follow
Prvobitno napisano od Keti sva ce joj pamet preci iz goouze u glave U glave ? Misliš u :keti:
Prvobitno napisano od Moonster U glave ? Misliš u :keti: opet koristis moje sesi?
Prvobitno napisano od Keti opet koristis moje sesi? Nisi to smela tako da kažeš, šta će sada pošten forumski narod da pomisli Evo samo za tebe i Padalicu od mene jedna fina kafa
hvala moon bas si dusa
Prvobitno napisano od Moonster Nisi to smela tako da kažeš, šta će sada pošten forumski narod da pomisli Evo samo za tebe i Padalicu od mene jedna fina kafa nek pomisli sta oce... hvala za kaficu a za koga je ruza?
Prvobitno napisano od padalica hvala moon bas si dusa Pusti dušu moju, nego isplati dogovoreno Kod mene je ugovor sve
Prvobitno napisano od Keti nek pomisli sta oce... hvala za kaficu a za koga je ruza? Ruža il' jabuka simbolika je ista, za onu koja prva "zagrize" Nema na čemu
ima i kusura
Prvobitno napisano od padalica ima i kusura Mudrice, kusur daješ da me zadužiš unapred, ja nikada dužan ne ostajem
gric
Prvobitno napisano od Keti gric Šta se klopa? Hoću i ja malo
navali
Prvobitno napisano od Keti navali Od mene, da podelimo zajedno Jedna tebi, jedna meni, jedna tebi, dve meni tako nekako
Prvobitno napisano od Moonster Od mene, da podelimo zajedno Jedna tebi, jedna meni, jedna tebi, dve meni tako nekako a zar nije obrnuto dve meni jena tebi
Prvobitno napisano od Keti a zar nije obrnuto dve meni jena tebi Meni uvek idu dve, sa jednom se nikada ne snalazim
Hvala Padalice Moj skromni doprinos, na brzinu
uuu al si bio vredan
oce neko
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma