Prvobitno napisano od Moonster Dobro, ne moraš, nisam ih ni ja jeo jedno oko 6 meseci, a razlog je nedostatak vremena i ne setim se Bolje da ne znaš ništa o prehrambenoj industriji, onda tek neke stvari ne bi nikada jela U neznanju nam je spas Da,daaa , pa , ne kaze se dzabe... blazeno ne znanje! a jelda da kere retko laju?
Sta da ti kazem kad sve znas!
Prvobitno napisano od Moonster P.R. dakle Moram i ja sada da nabavim jednoga za sebe
Prvobitno napisano od Slavena Da,daaa , pa , ne kaze se dzabe... blazeno ne znanje! a jelda da kere retko laju? Da, ima tu istine Pa ne znam gde tačno, kod mene ih ima solidno Prvobitno napisano od Slavena
Homo homini lupus est. The others have failed - Learn from them but do not follow
Prvobitno napisano od Moonster Da, ima tu istine Pa ne znam gde tačno, kod mene ih ima solidno Hoces reci kako oko tvoje kuce kere laju?
Prvobitno napisano od Slavena Hoces reci kako oko tvoje kuce kere laju? Nisam u kući
Prvobitno napisano od Moonster Nisam u kući pa noramlno da nisi, kad si u Kafani... ne mo's jednim dOpetom na dve strane....
Prvobitno napisano od Slavena pa noramlno da nisi, kad si u Kafani... ne mo's jednim dOpetom na dve strane.... A ako mi je kuća kafana ? Vidiš da se može
Prvobitno napisano od Moonster A ako mi je kuća kafana ? Vidiš da se može Onda je to izricita situacija koja iziskuje dodatno vestacenje...
Prvobitno napisano od Slavena Onda je to izricita situacija koja iziskuje dodatno vestacenje... Ma neeee, nema šta da se veštači, samo se poklopi ugodno i korisno
Prvobitno napisano od Moonster Ma neeee, nema šta da se veštači, samo se poklopi ugodno i korisno Ako je tako, hajde, molim te, budi koristan pa pusti jednu ugodnu ... muziku ( da sta si ti mislio ) onako za dusu.
Prvobitno napisano od Slavena Ako je tako, hajde, molim te, budi koristan pa pusti jednu ugodnu ... muziku ( da sta si ti mislio ) onako za dusu. Može ovako nešto, već odavno zaboravljeno
Ako uz to ubacis i malo sladoleda... obecavam, bicu ti stalni gost...
Prvobitno napisano od Slavena Ako uz to ubacis i malo sladoleda... obecavam, bicu ti stalni gost... Sladoled ubačen, a "stalni" gost otišao
Prvobitno napisano od Keti
Prvobitno napisano od Moonster dzaba
Prvobitno napisano od Keti dzaba Ne bih rek'o Ipak sam pogodio
Prvobitno napisano od Moonster Ne bih rek'o Ipak sam pogodio jesi
Prvobitno napisano od Keti jesi Znam i sebe sam
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma