Prvobitno napisano od Keti a tek ovo To su već grešne misli sa tvoje (a boga mi i moje) strane
Homo homini lupus est. The others have failed - Learn from them but do not follow
Prvobitno napisano od Moonster To su već grešne misli sa tvoje (a boga mi i moje) strane kaces da me vodis?
Prvobitno napisano od Keti kaces da me vodis? Gde ?
Prvobitno napisano od Moonster Gde ? pa na kolace
Prvobitno napisano od Keti pa na kolace A gde na kolače ?
pa u poslasticarnicu
Prvobitno napisano od Keti pa u poslasticarnicu Sada si mi tek dala dve ideje, a što svi spominju poslastičarnicu Ma ok to, nego koju, gde se nalazi ta poslastičarnica ?
vid ovo
Prvobitno napisano od Keti vid ovo Vidim ja to A odgovor na pitanje je ?
Prvobitno napisano od Moonster Sada si mi tek dala dve ideje, a što svi spominju poslastičarnicu Ma ok to, nego koju, gde se nalazi ta poslastičarnica ? meni blizu ,al tebi daleko
Prvobitno napisano od Keti meni blizu ,al tebi daleko Nema veze, kaži koja je ?
Prvobitno napisano od Moonster Nema veze, kaži koja je ? ova
Prvobitno napisano od Keti ova Istoimeni splav mi je poznat, al' ovo nije Zvezdara je l' ?
Prvobitno napisano od Moonster Istoimeni splav mi je poznat, al' ovo nije Zvezdara je l' ? bulevar kralja aleksandra 208
Prvobitno napisano od Keti bulevar kralja aleksandra 208 To je to, Voždovac, Zvezdara, lepi krajevi, a Dorćol posebno
Prvobitno napisano od Keti kaces da me vodis? Kada dođem, vodim te
el sad znas de je?
Prvobitno napisano od Keti el sad znas de je? Znam gde je
Prvobitno napisano od Moonster Znam gde je e dombro je
Prvobitno napisano od Keti e dombro je Al' nakon toga idemo na jedno drugo mesto
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma