Prvobitno napisano od RON JEREMY pored rona nikad ne pada ! traker al si nešto mnogo pocrneo, el to od muke
Prvobitno napisano od Gogilli* traker al si nešto mnogo pocrneo, el to od muke zagorelo se ...
Prvobitno napisano od RON JEREMY zagorelo se ... Opet si jeo šljive sam sa sobom
Prvobitno napisano od RON JEREMY neka bude, makar biJo i prosecan ! sve za uniju ! ne mogu da verujem... Pauza od petnaest minuta. Ušokirana sam...
Večnost je čista sadašnjost.
okadite kafanu
Od čega? Nema ko da kadi na pauzi sam..
Prvobitno napisano od besna skvo ne mogu da verujem... Pauza od petnaest minuta. Ušokirana sam... ne pauza dok traju pregovori ...
Prvobitno napisano od RON JEREMY ne pauza dok traju pregovori ... Mora pauza. Iznenadio si me i ugrozio mi taktiku načisto. Moram da se posavetujem s advokatom... koga i nemam..
Imam 73 prijatelja na listi, a sad nema ni jednog..
Prvobitno napisano od besna skvo Mora pauza. Iznenadio si me i ugrozio mi taktiku načisto. Moram da se posavetujem s advokatom... koga i nemam.. pregovore ne vodi advokat nego srce u junaka ! skvo nema alternativu !
Prvobitno napisano od RON JEREMY pregovore ne vodi advokat nego srce u junaka ! skvo nema alternativu ! Srce sve neke gluposti priča..
a okaditi kako da se pije kafa u kafanu
Prvobitno napisano od besna skvo Srce sve neke gluposti priča.. da nateramo srceta da izvedu formulu za energiju, bernulijevu teoremu, tejlorov polinom, da urade po par integrala i projektovanje u 3d pa da idemo dalje ?
Prvobitno napisano od šećerlemica a okaditi kako da se pije kafa u kafanu izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo... U kafanu se ne pije samo kafa. Tu se vodi državna politika, kako dnevna tako i dugoročna. Barem u Srbiji.
Prvobitno napisano od šećerlemica a okaditi kako da se pije kafa u kafanu okadili otac makarije & otac leontije & ron ... kafana je zvanicno u upotrebi ...
Prvobitno napisano od besna skvo U kafanu se ne pije samo kafa. Tu se vodi državna politika, kako dnevna tako i dugoročna. Barem u Srbiji. tajac je samo kad peva jessica :
Prvobitno napisano od besna skvo Imam 73 prijatelja na listi, a sad nema ni jednog.. i tebi i njemu sam prijatelj. Šta sad da radim
Prvobitno napisano od RON JEREMY tajac je samo kad peva jessica : drugi pokušaj ušlihtavanja u vreme pregovora... to može biti sankcionisano...
Prvobitno napisano od Gogilli* i tebi i njemu sam prijatelj. Šta sad da radim Pa budi neutralni posmatrač.
Prvobitno napisano od Gogilli* i tebi i njemu sam prijatelj. Šta sad da radim da li si gledala film ˝chasing ammy˝ ?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma