Prvobitno napisano od Lilu za mene i OZONA... ziveli Liki,ti i ja.........................
cek prico... pobeze mi ozon... ebote zaboravila sam kako deluje O3 na vatru... lomacu napravih... sad cu ja nesto da smuckam za nas.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Prvobitno napisano od La Usurpadora ♥ Aj kerida me dahaste sola kon una bruha de Krstarite... :raz_114::raz_114::raz_114::raz_114::raz_114:
Oh you may not think I'm pretty, But don't judge on what you see, I'll eat myself if you can find A better meal than me
joj evo ga, bas je sladak mame mi
Prvobitno napisano od Lilu izgleda da sam zapalila ozona Da idem i ugasim?
Sve sto kazem potpisujem
aj koktelcic za sve
Prvobitno napisano od supermen*prvi Da idem i ugasim? ne! ja cu...
Prvobitno napisano od Aknesaj :raz_114::raz_114::raz_114::raz_114::raz_114: Aj kerida edja es muj muj prepredena i tjene dos rostros,una kara por romantikus i otra kara verdad
Prvobitno napisano od Lilu ne! ja cu... Aj ugasi mene onda. Ja se popalio. xaxaxaxaxaxaxax
Prvobitno napisano od Lilu aj koktelcic za sve sve????????????????????????
Prvobitno napisano od Lilu aj koktelcic za sve hvala aj sad ti s ozonom....da ne smetam.
где си пошла с крмељиве очи
a margarita za mene i ozona
Prvobitno napisano od pričalica hvala aj sad ti s ozonom....da ne smetam. ne smetas prico, hoces i ti margariticu?
Prvobitno napisano od La Usurpadora ♥ Aj kerida edja es muj muj prepredena i tjene dos rostros,una kara por romantikus i otra kara verdad Sabes ke?...A mi no me gusta,tampoko.... Kuidado...ese Kovač intjende todo
Prvobitno napisano od supermen*prvi Aj ugasi mene onda. Ja se popalio. xaxaxaxaxaxaxax gasim supermene
Prvobitno napisano od Aknesaj Sabes ke?...A mi no me gusta,tampoko.... Kuidado...ese Kovač intjende todo Aj kerida djo me voj de Krstarite ke veo ke tjena adja
Prvobitno napisano od La Usurpadora ♥ Aj kerida djo me voj de Krstarite ke veo ke tjena adja
Prvobitno napisano od pričalica hvala aj sad ti s ozonom....da ne smetam. nama niko ne smeta prico
Prvobitno napisano od Aknesaj Aj kerida djo soj aki i akaakiaka
Prvobitno napisano od La Usurpadora ♥ Aj kerida djo soj aki i akaakiaka Esooo... Aj...porke no venga esa loka bruha
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma