Ух, ја их баш волим.Podesti me Colonie ... jedne godine sam tri diska njihova slušao do Crne Gore smorio sam sve u kolAma ....
Ух, ја их баш волим.Podesti me Colonie ... jedne godine sam tri diska njihova slušao do Crne Gore smorio sam sve u kolAma ....
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Super su za kola ....
još uvek se držim najlepše melodije na svetu, zvuka motora u punoj brzini
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Јесу, дају ритам. Као и Јуритмикс:Super su za kola ....
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
isto što i sada...
ova tema me podseti na toyota times i kasetu sa ed rush-om koja se vrtela stalno jedno dve godine ali i dan danas volim da slusam ove pesme...
odlicna pesma, premotam kasetu na 1:10...
uvek sam pronalazio izgovor da odem na neki dalji put... leto, upeklo sunce, otvorim prozor i kao pravi rastaman lagano vozim, uzivam u prirodi i mirisu benzina...
Dok vozim isključivo narodnjaci
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Zavisi od toga kako se osjećam..ako sam već umorna od vožnje,onda brži ritam,a ako nisam onda može i sporije u gradskoj vožni obično slušam neku omiljenu radio stanicu
uglavnom index radio ili radio s, ako ne hvatam te stanice, onda pustim neki cd.. retko mi se desava da ne slusam muziku dok vozim :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa baš ako i pustim neku muziku to je obično korn ili rammstein ili bg 202
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
šta slušam dok vozim?
vako otprilike
pa gde gledas jel se tako vozi
pa sta me briga koji je znak i kakvi su propisi mislis da ovde neko to gleda
e neces ti vise da vozis
i tako to , tako da zena vozi mesto mene
omnia praeclara rara