Inače ne mogu da zamislim dan bez muzike, ali kad vozim volim da slušam šta mi motor govori, da li želi da popustim ili dodam gas.
Inače ne mogu da zamislim dan bez muzike, ali kad vozim volim da slušam šta mi motor govori, da li želi da popustim ili dodam gas.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Razne varijante i izvođače ambientalne muzike i crossover, francuske šansone...Uglavnom nešto što umiruje moj zaista nezgodni vozački temparament.
Јест добро слушати шта нам прича мотор, ал кад познајемо мотор у душу, покрети су аутоматски и нема ни потребе баш толико да ослушкујемо.
Бар ја.
Волим музику која има мало бржи ритам јер не желим да умирујем свој возачки темперамент.
Нарочито рано ујутро, кад ни очи не отворим како треба.
Тад одврнем неки хаус, Колонију а некад и Јуритмикс.
Зависи од расположења.
Имам неке цедеове искључиво за кола.
Има ту свега и свачега, али су све брзе, веселе песме.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Kako kada sve zavisi od raspolozenja, a posto imam dobar sluh i pored glasne muzike cujem rad motora.
Ako vas je isekao neki ljakse sa RU tablicama i nekom škodom iz koje je besomučno tuklo " J'taime" Izvinite to sam ja.:raz_095:.
e, nisam vozač...ali sam primetila da jako zavisi kojim se predelima vozim - takvu muziku volim da slušam....na primer, putujem autoputom, bilo kojim u inostranstvu - prija mi evergreen...ali ako idem dolinom morave - moram da slušam tozvca, ebem mu mater...ili lepu lukić, ako je to put beograd - tivat...onda slušam mešano...pop, rok.....
где си пошла с крмељиве очи
ono sto mi vata radijo, kad vata
Motor.
zavisi od raspolozenja
uglavnom je to sergej, vlado , eros, .... ponekad TDI
Ovo je prva na flešu, da me podseti gde sam i gde idem
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Иза ње иде песмица да ме раздвери, моја са профила.
Већ сам на аутопуту и летим
И да, певам
Ja i pevam i mlatim sas glavu (malo)
Queen platinum collection ...
Опет имам раднике на мосту који ме гледају чудноJa i pevam i mlatim sas glavu (malo)
Четврта:
И... већ стижем на посао:
Queen imaš repku za ovu pesmu (onu sas pogledi)
Ja često odvrnem do kraja od pesama koje sam skoro čuo na radiju.... ova mi je sVatka
Podesti me Colonie ... jedne godine sam tri diska njihova slušao do Crne Gore smorio sam sve u kolAma ....
За коју тачно?Queen imaš repku za ovu pesmu
Ja često odvrnem do kraja od pesama koje sam skoro čuo na radiju.... ova mi je sVatka
Е ово први пут чујем, слатко је.
Идемо даље: