Inače ne mogu da zamislim dan bez muzike, ali kad vozim volim da slušam šta mi motor govori, da li želi da popustim ili dodam gas.

Inače ne mogu da zamislim dan bez muzike, ali kad vozim volim da slušam šta mi motor govori, da li želi da popustim ili dodam gas.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.

Razne varijante i izvođače ambientalne muzike i crossover, francuske šansone...Uglavnom nešto što umiruje moj zaista nezgodni vozački temparament.
ЈеÑÑ‚ добро Ñлушати шта нам прича мотор, ал кад познајемо мотор у душу, покрети Ñу аутоматÑки и нема ни потребе баш толико да оÑлушкујемо.
Бар ја.
Волим музику која има мало бржи ритам јер не желим да умирујем Ñвој возачки темперамент.
Ðарочито рано ујутро, кад ни очи не отворим како треба.
Тад одврнем неки хауÑ, Колонију а некад и ЈуритмикÑ.
ЗавиÑи од раÑположења.
Имам неке цедеове иÑкључиво за кола.
Има ту Ñвега и Ñвачега, али Ñу Ñве брзе, веÑеле пеÑме.
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Kako kada sve zavisi od raspolozenja, a posto imam dobar sluh i pored glasne muzike cujem rad motora.

Ako vas je isekao neki ljakse sa RU tablicama i nekom škodom iz koje je besomučno tuklo " J'taime" Izvinite to sam ja.:raz_095:.
e, nisam vozač...ali sam primetila da jako zavisi kojim se predelima vozim - takvu muziku volim da slušam....na primer, putujem autoputom, bilo kojim u inostranstvu - prija mi evergreen...ali ako idem dolinom morave - moram da slušam tozvca, ebem mu mater...ili lepu lukić, ako je to put beograd - tivat...onda slušam mešano...pop, rok.....
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи

ono sto mi vata radijo, kad vata
zavisi od raspolozenja
uglavnom je to sergej, vlado , eros, .... ponekad TDI
Ovo je prva na flešu, da me podseti gde sam i gde idem
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Иза ње иде пеÑмица да ме раздвери, моја Ñа профила.
Већ Ñам на аутопуту и летим
И да, певам![]()

Ja i pevam i mlatim sas glavu (malo)
Queen platinum collection ...
Опет имам раднике на моÑту који ме гледају чудноJa i pevam i mlatim sas glavu (malo)![]()
Четврта:
И... већ Ñтижем на поÑао:
![]()

Queen imaš repku za ovu pesmu(onu sas pogledi)
Ja često odvrnem do krajaod pesama koje sam skoro čuo na radiju.... ova mi je sVatka

Podesti me Colonie ... jedne godine sam tri diska njihova slušao do Crne Gore smorio sam sve u kolAma ....
За коју тачно?Queen imaš repku za ovu pesmu
Ja često odvrnem do krajaod pesama koje sam skoro čuo na radiju.... ova mi je sVatka
![]()
Е ово први пут чујем, слатко је.
Идемо даље:
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0