sujetno , osujetio me alijans![]()
sujetno , osujetio me alijans![]()
Ciji potpis?
Reci joj, reci joj![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Ceka se to da pocne da puca po savovima od radoznalosti sta jedan mali vamo moze da kaze![]()
Molim posle svake upotrebe kujne počistiti za sobom...deeply cleaning please![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Ništa ju tu nebi dirao...Ni kuhinju ni žene u kuhinji. Ajde napravite temu o kupatilu...![]()
А да ја ову тему преименујем као кујна за секс па да залепим?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ovo što se tebi dešava, veoma je retka pojava, i ništa slično nisam čuo od nekog svog druga, niti je meni to ikada palo napamet. Verovatno su u pitanju dve stvari:
- Prva, da je tvoj stančić izgleda prilično malen, te su, usled nedostatka adekvatnog prostora za intimnija druženja sa tvojim zanosnim oblinama, tvoji muškarci bili primorani da koriste i prostorije koje urbanističkim planom i građevinskom dozvolom nisu za to predviđene, u konkretnom slučaju kuhinju.
- Druga je, da povišena temperatura vazduha u kuhinji, do koje dolazi usled čestog preteranog zagrevanja prilikom pečenja raznih pita sa orasima i kolača sa suvim grožđem - koji su pored toga što su vrlo ukusni i veoma efikasni afrodizijaci, deluje po principu organske fizike - sva ljudska tela se na hladnoći sakrivaju ispod glomaznih kaputa i kabastih zimskih jorgana, a na ekstremnoj kuhinjskoj toploti, isti se raskravljuju i nagonski kreću, pobuđeni, dakle, elementarnim nagonima i neodoljivim mirisima koji se iz pećnice šire na sve strane, kreću dakle, nagonski (to smo već dvaput pomenuli, ali nije zgore pomenuti i treći put) ka pećnici u potrazi za hranom. To što se ti, kao, slučajno nađeš nagužena na njihovom putu ka neodoljivim mirisima, nije njihova krivica, već isključivo tvoja.
I za kraj, rekao bih još nešto. Bez obzira na napred navedeno, trebalo bi da budeš ponosna na svoju heburljivu figuru. Da sam kojim slučajem kojotica, a ne kojote, namestio bih poštansko sanduče nisko na ulazna vrata svog stančića, pa bih sa trćenjem započeo još na samom ulazu, šatro, pregledavam poštu.
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
stvar je...ovaj...u naginjanju![]()
e neje..
ja sam nizak čovek pa sam kuhinjske elemente napravila prema sebi, a ne prema standardima
tako da ne moram da se saginjem... i ne pomaže..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Па Којице, ел то добро или лоше?
Сад си ме збунила начисто.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa dobro je....kuhinjski elementi su taman.
где си пошла с крмељиве очи