Da isteramo muške pa da se opustimo na reci
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Da uvatimo blizanca, ako može, da razgovor ne zamre...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Хух... Ваљда ћу проговорити...
Комбинација. Мораш бре да коментаришеш.
Važi se
a šta se računa kao početak veze
kad smo se muvali
kad smo se smuvali
kad smo se verili
ili
kad smo se venčali...
Večnost je čista sadašnjost.
Svaka čast, izabrali ste pravi tajming za početak veze. Rak je znak obitelji i doma, a ova veza ima super izglede da preraste u nešto ozbiljnije. Rakovi uživaju u hrani, tako da se možete voditi za onom – put do ljubavi ide kroz želudac.
Dobre strane: Bit će vam lako izraziti svoje emocije, a pogotovo kada se ušuškate pod dekicu i krenete gledati filmove... mmm.
Loše strane: Rakovi su poznati po svojim izljevima emocija, tako da ćete se možda ponekad osjećati kao da vas sve to pomalo guši.
Plus: Sigurno ćete uživati u dobrim izlascima i partyjima koje ćete raditi zajedno.
Sve je bilo ovako,samo još i da je potrajalo !
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ја рачунала кад смо се смували.
Мада, период од упознавања до мувања обично падне у исти знак.
slušajte vi, membersi od razbibrige....da li sam ja ovde jedina od razbibrige, koja ima kakav - takav brak, ili vi svi samo gunđate?
где си пошла с крмељиве очи
ja nemam kakav takav brak već mlogo dobar brak...
i ja sam tako mislila... al lukavo to bre... smišljalo, planiralo.. i eto...
Ко је ту кога на крају смувао...
pa on mene...