Evo nas na istom mestu i nakon 365 dana od onog trenutka kada je započeta ova lepa priča. Moja prva asocijacija je ugodno društvo i perfektna atmosfera. Vjerujem da je i kod Vas slično.
Sećam se, kao da je juče bilo, kada sam dobio pristup forumu i kada smo započeli sa radom. Nije bilo lako, nismo imali ništa osim jakih temelja. To nije običan, bilo kakav temelj, ovde se radi o onom najačem i najstabilnijem - prijateljstvu i uzajamnom poštovanju između istih tih prijatelja.
Nakon toga ništa nije bilo teško, kvalitetnim radom, strpljenjem i voljom uspeli smo stvoriti zaista stabilnu zajednicu. Možda nemamo enorman broj članova, no zar je to uopšte i važno u ovom trenutku?
Ne želim Vas "zadržavati" onime što svi znamo. Istorija ove zajednice nas može činiti samo ponosnima, svaka prepreka, svaka poteškoća i svaki pad bio je jedan jak forte za nešto veliko. To veliko je ovo što sada uživamo, nešto lepo i nedodirljivo.
Danas je ova zajednica nešto neizbežno u našim životima, hteli mi to priznati ili ne. Ukoliko se i pokušamo odupreti, vrati nam se poput bumeranga u ogromnim količinama. Tada se ta ljubav, ovisnost, nazovite to kako želite, itekako poveća. Ono što nas sve dovodi ovde i ono što nas povezuje u bratstvo i jedinstvo je svetinja zvana Razbibriga.
Naša zajednica nije tek običan skup ljudi i članova jer kao što sam već u odlomcima prije napisao, postoje vrlo stabilni temelji od kojih sve počinje. Ovde svaki član uživa veliki respekt drugog člana, ovde se dolazi sa zadovoljstvom .
Ono što me uvek iznova fascinira i dovodi ovde je ta čarobna atmosfera koja vlada među članovima. Svako ko voli ljude i kvalitetno druženje, doći će ovde. To nas čini posebnim.
Srećan nam rođendan!