dakle, jedno ozbiljno pitanje. kako treba da stoji daska na wc solj? taj problem je doveo do okoncanja mnogih, naizgled, srecnih i uspesnih brakova. nase je da apsolviramo, rezimiramo, i damo savet. pazite na dasku i udrite!
spustena
podignuta
levitira u vazduhu negde izmedju
svaki clan domacinstva treba da ima svoju dasku i da je skida i postavlja po potrebi
vrsim nuzdu iza drveta, wc solja - sta je to?
dakle, jedno ozbiljno pitanje. kako treba da stoji daska na wc solj? taj problem je doveo do okoncanja mnogih, naizgled, srecnih i uspesnih brakova. nase je da apsolviramo, rezimiramo, i damo savet. pazite na dasku i udrite!
vole te lopovi!
ja izvršio svoju građansku dužnost i glasao
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
hvala kume. ajde obrazlozi odgovor : )
ps
ima li opcija, da se vidi ko je za koju opciju glasao? tajno glasanje je lose glasanje.
vole te lopovi!
i ja sam glasala, prva, da se razuemmo... a daska treba da je spustena, nisam cepidlaka, ali to je normalno... higijenskije...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Некада давно, док сам живела у браку, мој одговор на тему је класио отприлике овако:
У овом случају се радило о спуштању.
Али, ако он за собом спушта даску, зашто је онда ја не бих дизала?
И стварно мислим да је најбоље да свако има своју даску коју држи у СВОМ орману и лепо је носи са собом, па нек намешта како му одговара, јер, последице развода могу бити крајње непријатне.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
koleginice, odlicno pitanje. ipak je wc solja kompleksna stvar i sada treba odluciti koji deo se spusta a koji podize.
ja sam svoj glas dao trecoj opciji. dakle, svako mora da ima svoju dasku. u tom duhu, trebalo bi napraviti i futrole za daske. kada odes kod nekog na gajbu da je lepo spakujes i poneses.
vole te lopovi!
Navikao sam da u svemu povladjujem ženskom svetu.Ona je uvek u pravu.Zato čučnem kad piškim.
Nema glava da boli.
Grobara za ministra !
Problem je nastao samim životom u gradu, u selu to uopšte nije problem... svako domaćinstvo ima odgovarajuće drvo ili u krajnjem slučaju žbun :smiley:
obližnji šljivik mu dođe kao porodični wc , zaebato je samo ako je domaćin malo aljkaviji pa ne kosi redovno koprive
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
daska... simpo mi fali bre ne daska ...jebala vas daska nemate vi drugih problema izgleda
Ciji potpis?
pa, ja jesam cepidlaka i glasala sam da bude spuštena....i jeste spuštena
где си пошла с крмељиве очи
Надам се да јесте...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
U mojoj kuci preovladjuju zenske, pa se onda jedini muskarac u kuci trudi da za sobom dasku uvek spusti, i na tome mu hvala Medjutim, nesto mi cerka rece da feng sui nalaze da i poklopac bude spusten, i kaze da je citala da i para bude vise u kuci kad se daska spusta, pa je sama to probala i kaze da je zaista bilo para, i onda je pocela da zaboravlja da spusta poklopac da su bili stalno u krizi. Mislim, mozda su nekome od njih dvoje pare upadale u wc solju
Probala sam to, rezultat je da je para cas bilo, pa cas nije bilo, kao i uvek u zivotu, a ja sam se par puta ispalila pa kad uletim u kucu iz grada, pa mi frka, krenula da sednem i naletela na zamku