Moguće je da prepotentan deo tvoje preponosne ličnosti nema dovoljno želje (a ni razumevanja) da se posveti jednom Škorpionu.
Ok, ni ja se najbolje ne snalazim sa lavicama koje bi da bukvalno sve pojave u prirodi racionalizuju - ja volim da kažem "vulgarizuju", ali mi to ne smeta da se posvetim njihovim, uglavnom, rasnim oblinama. Imao sam nekoliko ljubavnica, Lavica, i sve su bile prilično lepe i sa bujnim oblinama. Pamtim njihova tela, i siguran sam da se i one rado sete mog ljubavnog umeća i (sexualne) predanosti.
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
Па ето, сам си одговорио на све што си ме питао.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Aha, dakle, tvoje kraljevsko dupence je u prošlosti zaglavilo sa nekim Škorpionom,
pa smo ti se smučili i svi mi ostali, rođeni u tom znaku!?!
Zamišljam Kvini kako zapodeva razgovor sa privlačnim dasom, nasmeši mu se i kroz zube procedi:
"Hej, daso, dopadaš mi se, ali ako si slučajno Škorpion u horoskopu, poput onog Kojota sa R-e,
da si mi se smesta izgubio s mojih duhovnih, lavičjih očiju u vidu lastinog repa!!!"
Непоправљив си, стварно.
Гори си од сваког умишљеног лава.
Не, заглавила сам с водолијом. А богами, и он са мном.
И опет, нису ми се смучиле водолије.
Са шкорпијама једноставно не могу да остварим комуникацију, нисмо на истим таласним дужинама.
А кад тога код мене нема, никакво сексуално умеће не помаже.
Ма таман да се зна да је најбољи.
Џаба.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Majušna veštica (malavelika) je Vodolija, mo'š misliti zašto ja ovoliko begam!
Vodolije su toliko senzualni likovi, toliko strastvene... :zaljubljena:
p.s. Moja rođena sestra je Vodolija. Njen husband je već dugo opijen njenom nenormalnom ženstvenošću.
Opijen sam i ja, ali na drugačiji način. Slažem se - Vodolija ume da bude fatalna!