a sto nam daju dozvolu da ribama dodirnemo stopala..jel ostalim znacima ne sme?
a sto nam daju dozvolu da ribama dodirnemo stopala..jel ostalim znacima ne sme?
'ajd da i ja dam glas za neki muški sexi znak eve,na prvo mjesto škorpija..na drugo strelac
a na naJPrvo muškarac koji te nesebično voli
ne menjam moju škorpiju...
da, definitivno skorpije vode na listi, a slede ih strelci, ja bih tu jos dodala ovnove i lavove kao vatrene znake moje iskustvo govori da za skorpijama ne zaostaju device, sto je neobicno za vodolije
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
e,fino cruz..imamo očito dosta zajedničkih tema
pa to je bolje nego da nam se pogledi razilaze
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
bice da je neki vatrostalni
jel te?
omnia praeclara rara
pa mislim da ipak to ne ide tako..
valjda kome ko odgvara, sta znam/
ja recimo ovna, lava, blizanca, vagu, devicu, jarca, vodoliju..ama ne primetim da postoje..a kamoli da dodjem s njima do neke akcije..
if you open your mind too much your brain will fall out
pa nem pojma, pitaje vrageca
if you open your mind too much your brain will fall out
fala
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me