niko me tako ne vidi... aj procitaj leba ti jos jednom pa vidi dal me tako vidis
ekstra sto posle onoga ocem jos i jos i jos... ne spavam uopste...
nemate pojima
Ciji potpis?
jes, ti si se hebao sa muskracima pa sve znas o njima :raz_114: :raz_114: :raz_114: :raz_114:
if you open your mind too much your brain will fall out
bikovi smaraju do bola sa neznostima
ribe samo kukumavce i pate za svaku sitnicu
rakovi su dobri jedino za kuvanje i spremanje kuce
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
bikovi smaraju sa neznostima? :raz_114:
au al odvali..
ribe kukmavce van kreveta
a rakove tek proucavam
if you open your mind too much your brain will fall out
očito se ne možemo ni razumeti, on priča o ženama, a mi o muškarcima
što su različita gledišta...ali skroz...
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
hmmm.. ne svadjam se ne ljubim i ne grlim.. kad ocu cepam odecu ko ono kad dobijes prvo dete pa cepas kosulju....
jok mrtav spor dosadan duga predigra do ujutru, partner zaspi a ja tek onda dobijem zelju...
reko da ne spavam...obicno kuvam carbonare
smorovi i licemeri
veran....
e ovo za iskrenost jedino priznajem.... al i corava koka ubode jaje
ljubomora mi je strana rec....ako je i osetim samo koljem
jok... smisao zivota mi je nesto drugo al suvise je intimno da bi sad o tome elaborirao..mozda kasnije..bila i tema...
sport je sport... flert i veze su nesto jako ozbiljno...cak ozbiljnije od braka. filozfija cista ...ezoterija
bikovi su ekstraerceptivni...govorim o njihovoj sustini a ne onome sto je spolja
ribe su smorne... jedino im priznajem da su skroz lude kad se zaljube i rade svasta so moze da dovede ***** do pucanja... al nakratko....
rakovi su jbg dosadni..dobri za dugu vezu..ali nema erosa sa njima....
znači umreću u ne znanju.....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
A vidi Manijaka kako se ne izjasnjava, a on dupli Ovan... , najkompetentniji d akaze da li je ovo tacno..
@ Marlone, , cilj mog nadgornjavanja sa tobom na ovoj temi je da pobijes navode da je super onaj tvoj horoskop gde su Ribe kontejneri :raz_114:
ma jok sani bre.. to je glupost... to samo mogu da pisu muske sovinisticke svinje i bese malo sarkasticna ta moja postavka...
ako neko vole zene sa svim njihovim slabostima taj sam.... ma vi ste bre niza bica
al najelpse ova plavetnilo kaze probala sam razne znake
sani koje si znake probala?.... koj ti znak dragi tvoj?